Modellen

Wie is Lisa Ramos? Melanie Iglesias BFF's Wiki Bio, leeftijd, lengte, dating

Wie is Lisa Ramos?

Lisa is geboren in Queens, New York City, VS op 29 januari 1990, dus onder het sterrenbeeld Waterman, heeft de Amerikaanse nationaliteit en behoort tot de Kaukasische etniciteit. Ze is vooral bekend om haar modellencarrière, vooral vanwege haar optredens op MTV2's Jongenscode show en America's Next Top Model-serie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Klop klop | Outfit: @hotmiamistyles

Een bericht gedeeld door Lisa Ramos ?? ♥ ️? (@lisaaramos) op 19 april 2019 om 12:20 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Lisa groeide op met haar vader Ronald Ramos, haar moeder Roxanne en haar twee zussen, een jongere en een oudere. Er is niet veel bekend over het leven van haar ouders of haar broers en zussen, omdat ze niet veel over hen praat - het is alleen bekend dat ze van Dominicaanse afkomst zijn. Ze bracht het grootste deel van haar jeugd door in Queens, en waar ze naar de Bishop Connolly High School ging - na haar toelating ging ze naar Westfield State College, waar ze afstudeerde met een bachelordiploma in forensische wetenschappen en vervolgens haar masterdiploma in criminalistiek behaalde.

Carrière

Lisa had eerst een droom om schrijver te worden, wat ze bereikte toen ze een komisch verhaal schreef over daten van vandaag genaamd Pizza and Chill, en daarna kreeg ze een baan als coproducent voor haar eigen webcomedyserie getiteld The Secret Life of Babes , uitgezonden op de Vlam netwerk op YouTube.

Ze is waarschijnlijk het best bekend voor haar verschijning in de Guy Code comedy-tv-serie uitgezonden op MTV2, met entertainers uit de popcultuur, de beste komieken, atleten en experts op tal van gebieden. Een ander ding waar Lisa beroemd om is, is wanneer ze meedeed aan America's Next Top Model Cyclus 13 , die voor het eerst werd uitgezonden op 9 september 2009 op The CW-netwerk.

Lisa wordt ook gecrediteerd voor het maken van de Cat Daddy-video voor Kate Upton, die tot nu toe meer dan zes miljoen keer is bekeken en ook te zien was in de videoclip van El Amante Nicky Jam in 2017. Ze is ook erg actief op YouTube, hoewel ze geen eigen account heeft, maakt ze grappige video's zoals Lisa Ramos die haar stiefvader leert poseren voor Instagram en WAT JONGENS DOEN MIS met Lisa Ramos , terwijl haar video's meestal worden geüpload door Galore TV, een kanaal dat zich richt op moderne bommen die erin slagen intelligentie, stijl en plezier te combineren met alles wat ze doen.

Lisa werkt momenteel als model onder Elite Model Management Miami, evenals One Model Management New York.

Lisa Ramos

Priveleven

Tijdens haar vroege jeugd was Lisa geobsedeerd door Brian van de Backstreet Boys en was ze dol op The Rock. Ze is niet getrouwd en probeert haar privéleven voor zichzelf te houden. Ze heeft nu een paar jaar een relatie met Eric Yelle, terwijl haar beste vriend haar collega is, model Melanie Iglesias.

Eric en Lisa zijn al enkele jaren verloofd, maar hebben nog geen gelofte uitgewisseld. Eric is de zoon van Normand Yelle, eigenaar van het Normand Yelle Agency, en studeerde af aan dezelfde middelbare school als Lisa, studeerde ook aan dezelfde universiteit, behaalde een bachelor in strafrecht en behaalde vervolgens zijn masterdiploma aan Central Connecticut State University - hij werkt momenteel als correctiefunctionaris bij het Massachusetts Department of Correction.

Melanie Iglesias

Lisa en Melanie ontmoetten elkaar tijdens de auditie voor America's Next Top Model - ze stonden allebei in de top 40 en waren de enige Latino's daar - ze besloten vrienden te blijven, wat er ook gebeurt, en wie van hen ook wordt gekozen om in de show te verschijnen.

Melanie is drie jaar ouder dan Lisa, geboren op 18 juni 1987 in Brooklyn, New York City. Ze is zowel model als actrice, won de Maxim's Hometown Hotties-competitie in 2010 en verscheen in verschillende populaire tijdschriften, waaronder World's Most Beautiful, Esquire , en Sfeer. Over haar acteercarrière gesproken, mensen herkennen haar van de World Poker Tour TV-series, Guy Code waarin ze samen met Lisa verscheen, en Girl Code. Ze kreeg de kans om te verschijnen in haar enige film in 2018, getiteld Abnormal Attraction, die zich afspeelt in een fictieve wereld waarin mythische wezens echt zijn en naast mensen moeten bestaan.

Het model lijkt op dit moment vrijgezel te zijn, maar had een relatie met Ryan Guzman in 2012 en vervolgens met Vinny Guadagnino van 2012 tot 2014. Ze wordt gevolgd door maar liefst 1,2 miljoen mensen op haar Instagram account, terwijl ze meer dan 1.200 foto's heeft gepost - ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 600.000 volgers en ongeveer 15.000 tweets.

Lisa's voorkeuren en voorkeuren

Lisa is een erg kieskeurig persoon als het gaat om mensen die ze om zich heen heeft, maar een van de dingen die voor haar het belangrijkst is, is vriendelijkheid - ze beweert dat een persoon die onbeleefd is tegen een ober, kassier of portier dat nooit zal doen hoor weer van haar. Ze is een grote dierenliefhebber en kreeg een puppy cadeau van haar vriend, wat volgens haar het beste cadeau is dat ze ooit heeft gekregen. Hoewel ze vanwege haar werk op haar gewicht moet letten, geeft ze toe een groot liefhebber van chocolade en gefrituurd eten te zijn. Drie van haar verliefde meisjes zijn Adriana Lima, Deepika Padukone en Irina Shayk - ze beweert van hun gezichten te houden, terwijl ze ook bewondering heeft voor en ervan droomt om op een dag uit eten te gaan met Maya Angelou en Oprah Winfrey.

Ze houdt van pizza eten, luisteren naar klassieke Beatles-liedjes en citeert vaak Taylor Swift. Ze schreef haar boek Pizza & Chill omdat ze veel rampzalige dates had gehad met criminelen en stalkers - ze deelt advies op basis van haar eigen ervaring met daten.

Lisa's advies aan studenten

Tijdens een interview met haar campus Lisa adviseerde studenten om veel te netwerken, hun integriteit en hun woorden te bewaren, want wat ze ook besluiten te doen, of ze nu modellen, acteurs of producenten worden, ze zullen deze dingen nodig hebben. Ze waardeert vriendelijkheid het meest en zegt dat je aardig moet zijn voor de mensen met wie hij of zij werkt, omdat het geen grote industrie is en je iedereen moet respecteren. Als je ze helpt, helpen ze je graag wanneer je het nodig hebt.

Raad eens waar ik naar kijk? pic.twitter.com/JKTAaNLdOc

- Lisa Ramos (@LisaaRamos) 1 april 2019

Uiterlijk en vermogen

Lisa is momenteel 29 jaar oud, heeft donkerbruin haar, donkerbruine ogen, is 1,7 m lang, weegt ongeveer 59 kg en haar vitale statistieken zijn 35-25-36. Ze draagt ​​schoenmaat acht - ze zou haar borsten hebben verbeterd.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Lisa geschat op meer dan $ 2 miljoen, en zal het waarschijnlijk stijgen naarmate het model hard werkt en vooruitgang boekt in haar carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Omdat ze een model is, is haar verschijning op internet erg belangrijk voor haar en daarom is ze erg actief op verschillende sociale mediaplatforms - ze lanceerde haar Twitter account in september 2009 en heeft tot nu toe meer dan 150.000 volgers verzameld en meer dan 15.500 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door bijna 400.000 fans, terwijl ze zo'n 1.500 foto's heeft gepost - er is ook een fanpagina van haar op Facebook, die wordt gevolgd door ongeveer 125.000 mensen.

Lisa heeft ook haar eigen website genaamd Xo, Lisa Ramos waarop je kunt lezen over haar , bekijk haar foto's of neem contact met haar op.

Aanbevolen