Beroemdheden

Wie is LOL-gamer Michael Santana, ook bekend als Imaqtpie? Wiki: Netto waarde, IG, broer, tatoeage, salaris en gezin

Michael Santana Netto waarde, leeftijd, Instagram en bio

Michael Santana is beter bekend als Imaqtpie en was een professionele gamer voor de videogame League of Legends. Hij speelde voor verschillende teams zoals Oh God Bears, Dignitas en Delta Fox. Hij onderhoudt ook een enorme aanhang op het streamingplatform Twitch, met meer dan 1,5 miljoen fans en meer dan 100 miljoen views.

Ik kan niet iedereens handen van mijn nieuwe computer houden sinds ik hem heb uitgepakt @OMENbyHP #DominateTheGame #tot pic.twitter.com/wCB9txXQHH

- Michael Santana (@Imaqtpielol) 16 augustus 2017

Hoe rijk is Michael Santana?

Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 1 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in streaming, maar hij verdiende ook een goede hoeveelheid geld met het professioneel spelen van League of Legends. Hij wordt beschouwd als een van de spelers met de hoogste rang in het spel en naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven van Michael


Op jonge leeftijd hield Michael zich vaak bezig met gamen – als hij geen televisie aan het kijken was, wilde hij games spelen op de Sony Playstation. Hij was om te beginnen geen serieuze gamer, en hij had ook geen ambities om een ​​professionele gamer te worden, maar hij merkte dat hij al snel een van de sterkere spelers in League of Legends werd, vooral door zijn vroege betrokkenheid bij het spel. Hij besloot toen om te oefenen en zijn vaardigheden te verbeteren, waardoor hij van professioneel gamen een vooruitzicht maakte. Met de aanmoediging van vrienden richtte Michael de gamegroep Oh God Bears op en verhuisde naar Californië om dichter bij de ontwikkelaar van League of Legends, Riot Games, te zijn. Uiteindelijk werd hij uitgenodigd door professionele speler Scarra om zich bij het team Rock Solid aan te sluiten als AD Carry van het team, een van de posities in een League of Legends-team van vijf man. Het team zou de National ESL Premier League winnen en zijn vermogen begon aanzienlijk te stijgen.

Nationale ESL Premier League

Na het succes van het team werd Santana gerekruteerd om deel uit te maken van Team Dignitas, dat vervolgens hun eerste team zou sponsoren dat de National ESL Premier League won. Hij zou de komende jaren bij het team spelen totdat hij besloot om in 2014 te stoppen met professioneel gamen, maar hij maakte indruk bij fans, vooral met zijn casual dresscode die bestond uit een wit t-shirt en sportbroek; zijn lange haar is ook het onderwerp geweest van veel van zijn volgers en fans. Vervolgens concentreerde hij zich meer op streaming op Twitch, wat een geweldige manier voor hem werd om zijn vermogen te vergroten. Hij kreeg snel volgers en begon naast League of Legends ook andere games te spelen. Hij is onlangs ingehuurd om parttime bemanningslid te worden voor de Riot League Championship Series, waarvoor hij professioneel castingwerk doet, maar ook nog steeds zeer betrokken is bij Twitch - er zijn berichten dat hij nu zelfs meer geld verdient dan hij deed toen hij voor een professioneel team speelde.

Holy shit, deze cosplay is belachelijk

Gepost door Michael Santana Aan vrijdag 30 september 2016

Succes piek

Tijdens het hoogtepunt van zijn succes won Santana de IGN Proleague Seizoen 3 - Atlantic City en de LoLPro.com Curse Prize Final, en werd hij tweede op het iEM Season VI-World Championship naast Team Dignitas. Hij won ook twee IPL elite NA en bereikte de derde plaats in de MLG Winter Championship International Exhibition. Hij won ook een Streamer of the Year Award tijdens de 2016 eSports Industry Awards en is de regerend kampioen van het flippers360 LAN-toernooi.

Michaels leeftijd, lengte en sociale activiteit

Michael werd geboren op 21 februari 1992 in Margate, Florida, VS - hij staat op een hoogte van 1,82 meter. Hij blijft actief op verschillende sociale-mediaplatforms en is zeer actief op Twitch met meer dan 346.000 volgers op de website. Hij heeft ook meer dan 268.000 volgers op Instagram en meer dan 150.000 likes op Facebook. Hij promoot voornamelijk zijn Twitch-stream en plaatst ook enkele van zijn dagelijkse inspanningen. Hij plaatst ook graag voedselfoto's op zijn Instagram-account en op zijn Facebook-pagina.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ayyy heb mijn nieuwe auto laten gaan #auto

Een bericht gedeeld door Michael Santana (@imaqtpielol) op 19 oktober 2016 om 18:13 PDT

Waarom heet hij 'Pizza Guy'?


Santana werd ook populair vanwege het bezit van een kat die hij Pizza Guy noemde, die geen haar had en die hij vaak een rat noemde. De kat was vaak het onderwerp van zijn posts op sociale media en hij maakte vaak associaties met de kat met League of Legends-spelers. De kat stierf echter in 2017, aangekondigd via zijn Twitter-pagina. Andere huisdieren die hij heeft gehad zijn Mellowcat, Slammcat en de hond Dapperdog. Hij heeft zijn oudere broer ook vaak op zijn sociale-mediasites vermeld, wanneer zijn broer hem bezoekt - fans hebben zijn broer vaak Imaqtpie zonder haar genoemd. Hij heeft ook een verloofde genaamd Lisha Wei en ze wonen samen. Zijn ouders zijn Jose en Maria Santana die hem de inspiratie gaven voor de naam Imaqtpie, omdat ze hem vaak schattig noemde toen hij jong was. Michael is half Colombiaans en half Cubaans, maar bracht het grootste deel van zijn vroege leven door in Florida.

Aanbevolen