Acteurs

Wie is Melvin Gregg? Zijn Wiki: Leeftijd, Wijnstokken, Netto waarde, Broer, Ouders en Familie

Wie is Melvin Gregg?

Melvin Gregg werd geboren op 22 september 1988 in Portsmouth, Virginia, VS, en is een acteur en persoonlijkheid op sociale media die voor het eerst populariteit vond door video's uit te brengen op de inmiddels ter ziele gegane app - Vine. Hij werd een van de 100 beste persoonlijkheden van de app en verzamelde 3,8 miljoen volgers. Sindsdien is hij overgestapt op het plaatsen van video's op YouTube en richt hij zich ook op zijn verschillende acteerinspanningen. Hij maakte deel uit van televisieprogramma's en films, en brengt ook video's uit via Instagram.

Hoe rijk is Melvin Gregg?


Vanaf begin 2018 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 2 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière op sociale media en door acteren. Sinds hij online populariteit heeft gevonden, zijn zijn acteerreferenties aanzienlijk toegenomen met voortdurende kansen op werk. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

De virale video's van Mervin


Melvin is online constant aanwezig via verschillende sociale-mediawebsites. Hij plaatst consequent video's voor entertainment en laat zijn acteerwerk zien via YouTube. Zijn YouTube-account heeft meer dan 320.000 abonnees en zijn video's trekken vaak meer dan 50.000 views. Enkele van zijn meest populaire video's zijn The Greatest Denzel Scene Ever, 6IX9INE Gummo Parody II Goth Gang Remix en When She Says She Has a Boyfriend, met meer dan een miljoen video's. Hij is ook actief op Facebook met meer dan 4,2 miljoen likes op de website. De site plaatst ook enkele van zijn video's, evenals fotoshoots en memo's. Hij heeft ook meer dan drie miljoen volgers op Instagram en meer dan 120.000 op Twitter. Hij publiceert een aantal van zijn recente werk, evenals enkele van zijn dagelijkse inspanningen. Hij toont ook aankomende projecten en werkt zijn fans regelmatig bij.
https://www.instagram.com/p/Bc-7TGdDlQp/?hl=en&taken-by=melvingregg

Wanneer was Mervins tv-debuut?

Nadat Gregg populariteit had gevonden op Vine en andere sociale-mediasites, maakte hij zijn acteerdebuut in de televisieserie getiteld Whatever, The Series, die in 2011 werd uitgezonden, samen met Elliot Stiles en Elisa Catherine Taylor. Hij had een ondersteunende rol in een boog van vier afleveringen en al snel begon hij meer kleine rollen te krijgen. Hij verscheen in The Beauty Inside, The Fallen Prodigy en Pushing Eternity. In 2013 had hij zijn eerste filmkans in Coldwater, waar hij de rol van een gevangene speelde. Daarna verscheen hij in Cleaver Family Reunion, een komedie met Sandy Simmons, Tamara Goodwin en Kevin Yarbough in de hoofdrollen. De grote filmprojecten bleven binnenstromen en zijn vermogen nam aanzienlijk toe, met optredens in Can en Loss of Life. In 201 keerde hij terug naar de televisie in de film Asteroid vs Earth waarin hij een onderofficier speelde, en portretteerde hij vervolgens een astronaut in King Bachelor's Pad voordat hij een terugkerende rol kreeg in de serie Sexless, waar hij in 2015 deel van uitmaakte. kreeg steeds betere rollen en scoorde vervolgens een enorme doorbraak door een hoofdrol te spelen in de dramaserie Class, waarvan hij ook producer werd - de show richt zich op zes studenten op een campus die wordt onderzocht vanwege een vermeende verkrachting en drugszaak . Andere acteurs in de serie zijn Brittany Pace, Maya Morales en Sophia Rose. De show werd geprezen door critici, maar lage kijkcijfers leidden uiteindelijk tot de annulering, waarbij de laatste aflevering in 2016 werd uitgezonden.

Had de meest GEWELDIGE dag vandaag, een die ik nooit zal vergeten…. #Geheime missie

Gepost door Melvin Gregg Aan woensdag 28 oktober 2015

Melvin's volgende projecten zouden de televisiefilm Sharknado 3: Oh Hell No! zijn, evenals in West of the 405. Hij had toen een ondersteunende rol in de horrorfilm A House is Not a Home, voordat hij stemacteurwerk kreeg in de animatiefilm laat Sadie en Emmie zien. In 2016 werd Melvin gecast als LeShawn Deveraux in de horrorserie Freakish, die bekend werd door het casten van verschillende beroemdheden op sociale media, waaronder Hayes Grier, Aislinn Paul en Liza Koshy. De serie richt zich op een groep middelbare scholieren die vast komen te zitten in een school na een explosie in een nabijgelegen chemische fabriek, waarbij veel mensen worden verminkt en uiteindelijk Freaks worden genoemd; het eerste seizoen oogstte goede recensies, en is doorgegaan in zijn tweede seizoen.
https://www.instagram.com/p/BaA-tY0D50k/?hl=en&taken-by=melvingregg

Zijn privéleven


Gregg heeft op sociale media vermeld dat hij wel een vriendin heeft, hoewel hij haar identiteit geheim houdt. Na het voltooien van zijn middelbare schoolopleiding, verhuisde hij naar Los Angeles, Californië om meer kansen na te streven tijdens zijn studie. Hij ging naar de Old Dominion University en studeerde daar marketing. Hij maakte deel uit van de televisieserie Caught, Caught the Series en Immortals. Hij verscheen ook in het derde seizoen van de datingcompetitieserie UnREAL, die in 2017 werd gefilmd en in 2018 wordt uitgezonden. Hij woont nog steeds in Los Angeles.

Aanbevolen