Atleten

Wie is NFL Aldon Smith en hoe oud zijn verloofde? Wiki: Netto waarde, vrouw, leeftijd en salaris

Wie is Aldon Smith?

Aldon Jacarus Smith is een professionele American Football-speler, vooral bekend als een linebacker van buitenaf in de National Football League (NFL), voor teams zoals de San Francisco 49ers en de Oakland Raiders. Zijn carrière was gevuld met prestaties en onderscheidingen, maar hij werd vrijgelaten en werd een vrije agent vanwege juridische problemen als gevolg van het feit dat hij betrapt was op een vermeend incident met huiselijk geweld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gebruik je glimlach om de wereld te veranderen, laat de wereld je glimlach niet veranderen.

Een bericht gedeeld door Floyd (@aldonsmith) op 11 oktober 2014 om 9:11 uur PDT

Aldon Smith Netto waarde

Hoe rijk is Aldon Smith? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 3 miljoen, voornamelijk verdiend door een succesvolle carrière in het professionele voetbal. Hij heeft verschillende onderscheidingen verdiend als bewijs van zijn vaardigheid in de sport, maar de recente problemen met huiselijk geweld hebben een halt toegeroepen aan zijn carrière en enige toename van zijn rijkdom. De tijd zal leren of hij kan terugkeren naar zijn vorm en zijn vermogen opnieuw kan vergroten.

Aldon Smith Nieuws, Juridische problemen

Aldon is geen onbekende in juridische kwesties, met tal van incidenten in het verleden die culmineerden in zijn uiteindelijke zaak van huiselijk geweld. Zijn eerste probleem deed zich voor in 2012 toen hij werd gearresteerd in Miami Beach, Florida voor rijden onder invloed. Een paar maanden later werd hij neergestoken toen hij probeerde in te grijpen in een gevecht tijdens een feest in zijn woning, met een onderzoek dat resulteerde in drie aanklachten, waaronder illegaal bezit van een aanvalswapen, later teruggebracht tot misdrijven. Het jaar daarop leidde een auto-ongeluk tot de verdenking dat hij onder invloed en bezit van marihuana reed, en vervolgens ging hij vrijwillig naar een revalidatiecentrum en kreeg hij voor onbepaalde tijd verlof van zijn team.

Een borstonderzoek is #Sneller dan Ik kom bij de QB. Help het bewustzijn voor vroege detectie te vergroten: http://t.co/N8eSHusEch pic.twitter.com/l5dHtixGak

- Aldon Smith (@AldonSmith) 22 oktober 2014

In 2014 werd Smith opnieuw geslagen op de internationale luchthaven van Los Angeles, toen hij niet meewerkte met een TSA-agent die beweerde dat hij een bom bij zich had, onnauwkeurig bleek en de aanklachten tegen hem werden later ingetrokken, maar hij werd vervolgens voor negen wedstrijden geschorst tijdens het seizoen. Het jaar daarop werd hij gearresteerd voor een vermeende hit and run, rijden onder invloed en vandalisme, waardoor hij werd vrijgelaten door de 49ers. Hoewel hij in 2016 geen incidenten had, doken er opnieuw problemen op in 2017, toen hij werd gearresteerd door de politie van San Francisco die ervan verdacht werd onder invloed te zijn, maar na verhoor werd vrijgelaten. Later in het jaar pleitte hij voor No Contest voor een hit-and-run-incident van twee jaar eerder, in ruil voor het laten vallen van de aanklacht voor rijden onder invloed. Hij werd veroordeeld tot 20 dagen gevangenisstraf en ging naar een behandelingscentrum. Hij volgde ook managementlessen en werd later verbannen uit etablissementen waar alcohol de belangrijkste handelswaar was.

Gepost door Aldon Smith Aan dinsdag 6 mei 2014

Zijn meest recente incident vond plaats in 2018 toen zijn vrouw de politie belde en verklaarde dat Aldon meerdere flessen tequila had gedronken voordat hij haar in haar polsen beet. ging naar een revalidatiecentrum. Hij werd vrijgelaten door de Oakland Raiders als gevolg van het incident en hij werd beschuldigd van het opzettelijk toebrengen van lichamelijk letsel, mishandeling, valse opsluiting en vandalisme, wat allemaal misdrijven waren. Hij pleitte niet schuldig te zijn aan mishandeling, maar zal opnieuw voor de rechtbank verschijnen omdat de zaak nog niet is afgerond.

Hoe werd Aldon Smith beroemd?


Aldon begon te voetballen op Raytown High School en presteerde goed als een strak einde, waardoor hij door Rivals.com werd vermeld als een driesterrenrekruut. Hij was de vijfde algemene prospect in Missouri en zou er vervolgens voor kiezen om naar de Universiteit van Missouri te gaan. Hij speelde voor het Missouri Tigers-voetbalteam en werd genoemd als een van de Big 12 Defensive Freshman of the Year. Tijdens zijn tweede jaar bleef hij goed spelen, en kondigde toen aan dat hij zou deelnemen aan de NFL Draft 2011, waarmee hij afziet van zijn laatste twee jaar dat hij in aanmerking kwam voor universiteitsvoetbal.


Smith werd opgesteld door de San Francisco 49ers als zevende algemene keuze en zou zijn waarde als topverdediger gaan bewijzen. Hij had constant sterke resultaten en verdiende al snel de NFL Rookie of the Month-eer. Hij overtrof het 49ers-record voor de meeste zakken door een rookie, en was een zak verlegen om het record te evenaren van het all-time rookie-sack-record van Jevon Kearse. Hij werd genoemd als de Defensive Rookie of the Year en werd tweede in de Associated Press NFL Defensive Rookie of the Year Award. Hij speelde voor de 49ers tot 2015, toen hij werd vrijgelaten door het team na zijn derde DUI.

Hij tekende toen een contract bij de Raiders en speelde kort voordat hij werd geraakt met een schorsing van een jaar vanwege een hit-and-run incident. Hij werd in 2018 vrijgelaten na het incident met huiselijk geweld.

Aanbevolen