Websterren

Wie is Nick Crompton? Wiki Bio, leeftijd, vermogen, echtgenoot, familie, kinderen

Wie is Nick Crompton?

Nick Crompton werd geboren op 5 februari 1995 in Bradford, Engeland, en is zowel een YouTube-persoonlijkheid als een ondernemer, aanvankelijk vooral bekend door zijn populariteit op YouTube, in samenwerking met Jake Paul en zijn groep genaamd Team 10. Hij werd zeer populair voor zijn songteksten England is My City.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb al meer dan 3 maanden niets gepost, maar het is mijn verjaardag, dus hallo ????

Een bericht gedeeld door Nick Crompton (@nick) op 5 februari 2019 om 15:49 uur PST

De nettowaarde van Nick Crompton

Hoe rijk is Nick Crompton? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een nettowaarde van $ 1,6 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Zijn online bekendheid heeft hem naar tal van andere kansen geleid die hebben bijgedragen aan het vergroten van zijn vermogen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en beroemd worden

Er is heel weinig bekend over Nicks familie of zijn jeugd. Details over zijn opleiding zijn ook niet bekend, maar op jonge leeftijd ontwikkelde hij een sterke interesse in de website YouTube en wilde hij een carrière nastreven waarmee hij zowel inhoud kon maken als uploaden naar de website. Hij kwam in 2012 bij YouTube en begon met het plaatsen van videoblogs of vlogs op zijn persoonlijke kanaal .

Zijn kanaal groeide gestaag, maar pas toen hij samenwerkte met acteur en YouTube-persoonlijkheid Jake Paul, begon zijn aanhang aanzienlijk te groeien. Een van zijn meest prominente optredens was in de muziekvideo getiteld It's Everyday Bro, waarin hij de uitdrukking England is My City lijkt te zeggen, en de verklaring werd zeer populair bij de tekst die remixen en memes opleverde die zich over het internet verspreidden. Dit verhoogde zijn populariteit aanzienlijk, hoewel Jake Paul de eer probeerde op te eisen voor het maken van de zin.

Nick Crompton

Team 10 en sociale keten

Terwijl zijn bekendheid toenam, bleef Crompton regelmatig uploaden op YouTube, maar probeerde hij ook andere ondernemingen uit. Hij lanceerde accounts op verschillende spraakmakende sociale-mediawebsites en was ook mede-oprichter van zijn eigen marketingbureau voor sociale media, genaamd Social Chain. Hij werd adviseur van verschillende andere YouTubers en persoonlijkheden op sociale media, en hielp bij het opbouwen van hun merken en hun online aanwezigheid. Het bedrijf verkoopt zichzelf als een social first-bureau en hij heeft een website gemaakt om de diensten van het bedrijf te promoten. Zijn bedrijf heeft vier locaties over de hele wereld gelanceerd, waaronder één in Duitsland en één in de VS, en biedt tal van diensten aan, zoals podcasting en ontwikkeling van sociale media.

In 2017 lanceerde Jake Paul de groep Team 10 met $ 1 miljoen aan financiering om zich te concentreren op tienerentertainment; het doel van het bedrijf was om influencer marketing management te creëren en een creatief bureau te worden. Enkele van de investeerders van de groep zijn Vayner Capital, Danhua Capital en Horizons Alpha. Het bedrijf bracht verschillende populaire YouTubers samen om samen te werken aan elkaars werken en kanalen. De muziekvideo It's Everyday Bro bereikte uiteindelijk meer dan 70 miljoen views, maar werd de derde meest gehate video op YouTube. Het piekte ook in 91NSplek op de Billboard Hot 100.

Onze podcast @Nieuwe wereldorde is nu live op alle grote podcastplatforms! Ik kijk hier al zo lang naar uit, dus ik ben dankbaar voor alle steun! Aflevering 1 vind je hier: https://t.co/aAGxE0GLoTpic.twitter.com/r6k2Vo0k96

— Nick Crompton (@TheNickCrompton) 15 november 2018

Team 10 en recente inspanningen verlaten

Nick diende als Chief Operations Officer of COO van Team 10. Zijn werk achter de schermen betekende dat hij niet meer zoveel aan zijn persoonlijke kanaal kon voldoen, dus zijn optredens begonnen af ​​​​te nemen en zijn kanaal zat ook een tijdje zonder nieuwe inhoud van tijd. In 2018 begon hij opnieuw met uploaden, maakte hij challenge-video's en begon hij zelfs een online vete met Behzinga, wat leidde tot een bokswedstrijd.

Een paar maanden later werd bekend dat hij ontslag genomen van Team 10 als COO en als talent. Het ontslag viel samen met veel andere talenten die de groep verlieten vanwege interne conflicten en controverses. Later schreef hij een openbare verklaring waarin hij de reden gaf dat hij de groep verliet, waarbij hij vermeldde dat recente interne veranderingen en zakelijke beslissingen degene waren waarmee hij het niet eens was. Hij zei ook dat de richting van de groep niet meer logisch voor hem was, en daarom besloot hij andere projecten na te streven. Hij blijft de groep prijzen, zijn werk met het team, en vooral Jake Paul. Hij verdedigde Paul en zei dat hij niet betrokken wilde raken bij het drama. Hij zei ook dat Paul een heel ander persoon is dan de persona die hij voor de camera laat zien.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Crompton een relatie heeft met model en aspirant-acteur Levy Erskine. Ze zijn sinds 2017 samen en hebben bevestigd dat ze elkaar hebben leren kennen via de datingapp Tinder. De relatie was een bevestiging dat Crompton homo is, aangezien er veel geruchten de ronde deden sinds zijn roem. Hij stelde zijn vriend voor aan het publiek via een YouTube-video.

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is hij zeer actief online door het gebruik van verschillende grote sociale-mediawebsites. Hij heeft een account op Twitter waarop hij enkele van zijn dagelijkse gedachten deelt, waaronder komische inhoud, hoewel het hem meestal een paar dagen kost om zijn inhoud te plaatsen. Hij heeft ook een Instagram rekening waarop hij veel persoonlijke foto's laat zien, waaronder enkele van fotoshoots. Hij heeft ook foto's met verschillende andere YouTube-persoonlijkheden. Hij staat erom bekend veel over zijn levensstijl en een aantal van zijn reizen via Instagram te laten zien, en is onlangs begonnen met een nieuwe podcast genaamd New World Order waarnaar hij regelmatig uploadt, en promoot dit project via zijn sociale media-accounts.

Aanbevolen