Beroemdheden

Wie is Stitches-rapper Ex-vrouw Erica Duarte? Dansen met de sterren, leeftijd, echte naam

Wie is Erica Duarte?

Erica Duarte is gerechtsassistente van de rapper Stitches, maar oorspronkelijk kreeg ze niet alleen een band met hem vanwege haar werk, maar ook omdat ze de vrouw werd van de bovengenoemde soms controversiële rapper. Ze trouwden in de herfst van 2012 en het is vermeldenswaard dat de Erica 11 jaar ouder is dan haar man – op het moment van hun huwelijk was ze 28, terwijl hij 17 was. Ze hebben samen twee kinderen, maar de twee zijn gescheiden in 2015.

Bekijk dit bericht op Instagram

Als er geen poëzie was, zou er geen Erica zijn. De liefde voor literatuur zorgde ervoor dat ik het pad van een graad volgde en daarom houd ik dit rietje vast met de grootste vreugde en trots van de wereld! Nu, leraar! Het gevecht gaat door. ?? #Caformou #letters #graad

Een bericht gedeeld door Erica Duarte (@ericahduarte) op 13 februari 2018 om 14:44 PST

Beste vriend van Paris Hilton?


Erica was een van de deelnemers aan de reality-tv-show My New BFF van Paris Hilton in 2008, uitgezonden op MTV. Paris was bezig met het kiezen van een nieuwe vriend voor zichzelf uit 16 vrouwen en twee mannen, en hoewel Erica niet werd gekozen voor de finale, had ze de kans om zichzelf aan het bredere publiek te laten zien en enigszins te genieten van de populariteit.

Bekijk dit bericht op Instagram

Waanideeën. Geef ook lelies, anjers, rozen en tulpen. ? #natuur #unesc

Een bericht gedeeld door Erica Duarte (@ericahduarte) op 13 november 2017 om 15:27 PST

Erica Duarte en Stitches

De echtgenoot van Erica Duarte is de hiphopartiest Stitches. Hij valt op door het hebben van een aantal tatoeages op zijn lichaam, en zijn gezicht is geen uitzondering; hij heeft een aantal hechtingen op zijn gezicht, die er nogal raar uitzien omdat ze de vorm hebben van … hechtingen. Enigszins controversieel is bekend dat hij vaak geweld en drugs promoot. In 2014 pleitte Stitches schuldig aan het geven van cocaïne aan zijn fans. Het is ook bekend dat hij foto's uploadt van zijn zoontje met een pistool in zijn handen, of contant geld, of zelfs de illusie wekt dat zijn zoon wiet rookt. Tot nu toe heeft hij vier studioalbums uitgebracht: For Drug Dealers Only (2015), Tales of a Drug Lord (2016), Cocaine Holiday (2017) en I Need Rehab (2017). Al zijn albums lijken het idee te promoten dat hij een fan is van drugs.

Erica Duarte Instagram

Bekijk dit bericht op Instagram

Liefde is goed, toch? Maar als liefde is van[e-mail beveiligd]! ?: @Eltonduartefotografia

Een bericht gedeeld door Erica Duarte (@ericahduarte) op 25 april 2018 om 17:38 uur PDT


Ze is actief op sociale netwerksites en Instagram is geen uitzondering; ze heeft meer dan 1.200 volgers. Duarte uploadt vaak foto's van haar dagelijks leven, familieleden en zelfs huisdieren. Je mag volgen haar ook .

Aanbevolen