Komieken

Wie was stand-upcomedian Ralphie May? Hoe is hij gestorven? Zijn Wiki: ex-vrouw Lahna Turner, Nettowaarde, Familie, Carrière, Verhaal

Wie was Ralphie May?

Ralph Duren May werd geboren op 17 februari 1972 in Chattanooga, Tennessee, VS, en was een acteur en stand-upcomedian, vooral bekend door het uitbrengen van talloze comedyspecials via Netflix en andere verkooppunten. Hij toerde ook uitgebreid om zijn stand-up act te promoten. Hij overleed in 2017.

Bekijk dit bericht op Instagram

#kingralphie dit is de vrouw van Lahna Ralphie. Mijn excuses dat het zo lang duurde om te posten. Ik zal mijn best doen om Ralphies Instagram af en toe te updaten met herinneringen ter ere van hem en je op de hoogte te houden van de spannende projecten die nog moeten komen. Bedankt voor alle geweldige liefde en steun die de kinderen en ik de afgelopen maanden hebben gekregen.

Een bericht gedeeld door Ralphie May (@therealralphiemay) op 25 mei 2018 om 20:39 uur PDT

Het vermogen van Ralphie May

Hoe rijk was Ralphie May? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 5 miljoen, meestal verdiend door een succesvolle carrière in comedy. Hij verscheen ook in tal van andere tv-shows, zoals The Wayne Brady Show, maar al zijn prestaties hielpen zijn rijkdom te verzekeren voorafgaand aan zijn overlijden.

Begin van het vroege leven en komedie

Ralphie groeide op met veel moeilijke tijden. Hij groeide op in Clarksville, waar zijn moeder als bloemist werkte, maar zijn ouders konden het niet goed met elkaar vinden en uiteindelijk haatten ze elkaar, wat leidde tot een scheiding, maar intussen waren hij samen met zijn drie broers en zussen vaak het doelwit van de gevolgen. Later klaagde ze zijn vader aan voor het niet betalen van alimentatie. die hij uiteindelijk stopte met verzenden.

Ralphie en zijn broers en zussen kregen een hechte band met hun grootmoeder, die volgens hem degene was die hem en zijn broers en zussen echt hielp opgroeien. Het was ook bij zijn grootmoeder dat hij comedy begon te leren, maar zij leerde hem ook haken en quilten. Op 16-jarige leeftijd was hij het slachtoffer van een auto-ongeluk waardoor hij 42 botten brak, wat bijdroeg aan zijn al groeiende obesitasprobleem. Het jaar daarop kaatste hij terug en won een wedstrijd om te openen voor komiek Sam Kinison, die hem later zou aanbevelen om te proberen comedy te ontwikkelen in Houston. Ralphie studeerde vervolgens af aan de High School for the Performing and Visual Arts, voordat hij naar Los Angeles verhuisde om een ​​carrière in entertainment na te streven.

Een komische carrière

In 2003 werd May gekozen om deel uit te maken van het eerste seizoen van de show Last Comic Standing, een wedstrijd tussen tal van opkomende comedians, die zou leiden tot een televisiespecial en een geldprijs. Hij zou de tweede plaats in de competitie behalen, verloor van Dat Pha, maar trok veel aandacht en zou te zien zijn in televisieshows zoals The Tonight Show with Jay Leno en The Wayne Brady Show.

Gepost door Ralphie May Aan vrijdag 1 maart 2013

Twee jaar later werd hij uitgenodigd om deel uit te maken van The Big Black Comedy Show, met Dennis Rodman, Vince Morris en Mo'Nique, de enige blanke komiek die voor de show was uitgenodigd. In hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste komische album uit, getiteld Just Correct, en zou later vier Comedy Central-specials opnemen, waaronder Too Big to Ignore, Prime Cut, Girth of a Nation en Austin-tatious. Hij werkte ook aan twee Netflix-specials, waaronder Imperfectly Yours en Unruly uit 2013, en verscheen in For Da Love of Money en Gathering of the Juggalos.

Het boek waar Ralphie al een aantal jaren aan heeft gewerkt is eindelijk beschikbaar: https://t.co/9tk4gN26pY We hopen dat je ervan houdt! pic.twitter.com/E5A9VO8hoz

— Ralphie May (@Ralphie_May) 9 december 2017

Persoonlijke levens- en gezondheidsproblemen

Ralphie trouwde in 2005 met collega-komiek Lahna Turner, en ze zouden twee kinderen krijgen, maar vroegen in 2015 een echtscheiding aan, waarbij ze de gezamenlijke voogdij over hun kinderen zochten, maar de scheiding werd nooit voltooid. Het is bekend dat hij het grootste deel van zijn leven met zwaarlijvigheid worstelde en zelfs 800 pond bereikte na het auto-ongeluk toen hij 16 jaar oud was. Vanwege zijn obesitasproblemen werd hij lid van de Celebrity Fit Club en onderging hij een maagbypassoperatie, waardoor zijn gewicht daalde tot 450 pond. Hij verloor ook 40 pond na het vechten tegen een virale longontsteking in 2011.

In hetzelfde jaar kreeg hij een bijna fatale longembolie terwijl hij op een cruiseschip was, toen zich een bloedstolsel in zijn been ontwikkelde dat vast kwam te zitten in een slagader. Twee jaar later startte hij met zijn vrouw een podcast met de titel Perfect 10, een project waar ze allebei van genoten voordat hun huwelijk opschudding veroorzaakte.

Dood

Er werd opgemerkt dat May's fysieke toestand voorafgaand aan zijn dood in 2017 had geleden en dat hij tekenen vertoonde van een verslechterende toestand. Hij had de afgelopen maand voor zijn dood al verschillende shows geannuleerd en stond gepland voor evenementen in Las Vegas. Hij ging op een cruise en kreeg in die tijd een longontsteking waarmee hij enkele weken vocht voordat hij stierf aan een hartstilstand, overleefd door zijn vrouw en twee kinderen, zijn moeder, twee zussen, een broer, een stiefmoeder en twee stiefbroers en zussen. Later in het jaar werd een memoires over hem gepubliceerd, getiteld This Might Get A Little Heavy. In interviews zei hij vaak dat hij mensen wilde helpen, en dat hij liever geen dikke grappen gebruikte in zijn routines, omdat hij bekend wilde staan ​​als een komiek die toevallig dik is, geen dikke komiek.

Aanbevolen