Acteurs

Wie was Tom Hanks overleden vrouw Samantha Lewes? Haar Wiki: Doodsoorzaak, Kanker, Familie, Echtgenoot, Bio, Leven

Wie was Tom Hanks overleden vrouw Samantha Lewes?

Geboren als Susan Jane Dillingham op 29 november 1952 in San Diego, Californië, VS, was ze een actrice, maar ze zal het best herinnerd worden als de eerste vrouw van de Academy Award-winnaar Tom Hanks, en moeder van hun twee kinderen, Elizabeth Hanks, en Colin Hanks. Zij overleed in 2002.

Het vroege leven, onderwijs en gezin

Helaas is er geen informatie beschikbaar over Samantha's leven voordat ze Tom Hanks ontmoette. Zij en Tom ontmoetten elkaar op Skyline High School, en nadat ze zich had ingeschreven, schreven Samantha en Tom zich in aan de Sacramento State University, waar ze begonnen te daten.

Carrièrebegin

Samantha's carrière was niet echt bekend en wereldberoemd, maar toch maakte ze een aantal opmerkelijke optredens, waaronder in de tv-serie Bosom Buddies (1981), en in de televisiefilm Mr. Success. Ze werd echter meer gefocust op haar familie en andere privéaangelegenheden, wat het einde van haar carrière betekende.

Het leven achter de schermen

Samantha beviel van haar eerste kind in 1977 toen Tom 22 jaar oud was, en zij was 25; het volgende jaar wisselden het paar hun huwelijksgeloften uit. Samantha beviel in 1982 van hun tweede kind, Elizabeth Ann Hanks, en was getrouwd tot 1987, toen ze besloten te scheiden, blijkbaar vanwege Hanks 'affaire met actrice Rita Wilson.

Leven na echtscheiding

Na haar scheiding van Tom bleef Samantha uit het publieke oog totdat ze de diagnose botkanker kreeg; haar ex-man Tom betaalde voor elke behandeling die beschikbaar was, maar helaas was er geen permanente hulp voor Samantha, en ze bezweek op 12 maart 2002 aan de ziekte. Ze woonde in Sacramento, Californië, VS.

De kinderen van Samantha Lewes


Zowel Colin als Elizabeth volgden de voetsporen van hun ouders in de entertainmentwereld, waarbij Colin steeds succesvoller werd; hij won de Young Hollywood Award, slechts een paar maanden na de dood van zijn moeder in 2002, en hij heeft onlangs een Golden Globe Award-nominatie verdiend voor zijn werk in de tv-serie Fargo. Aan de andere kant speelde Elizabeth in slechts een paar films en tv-series en had ze niet veel succes.

Aanbevolen