Tv-Beroemdheden

Waarom werd American Restoration geannuleerd? Is het nep? Wiki: Cast, Vrouw, Nettowaarde, Verhaal, Feiten

Wat is Amerikaanse restauratie?

American Restoration maakte zijn debuut op 25 oktober 2010 voor History Channel en is een reality-tv-serie, waarin de dagelijkse activiteiten van een antiekrestauratiewinkel worden beschreven terwijl ze werken aan een verscheidenheid aan vintage items en deze in hun oorspronkelijke staat herstellen. In latere seizoenen werd het uitgebreid met andere winkels.

Afbeeldingsbron

De nettowaarde van Amerikaanse restauratie

Hoe rijk zijn de antiekwinkels van American Restoration? Vanaf medio 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 2,5 miljoen voor de oorspronkelijke bedrijfseigenaar die in de show te zien was. Aan de andere kant zijn details over de andere winkels die momenteel worden getoond schaars. Naarmate de show blijft uitgezonden, zal het helpen om rijkdom te vergaren voor producenten en castleden.

begin

Het concept voor de show begon door optredens in een andere reality-tv-serie genaamd Pawn Stars. Toen de show te maken had met verschillende activiteiten in het pandjeshuis, werd een expert in vintage items, Rick Dale genaamd, meerdere keren gebeld voor advies, en was ook de go-to-persoon als het ging om het herstellen van de genoemde items. Uiteindelijk een concept voor de show Amerikaanse restauratie werd opgericht, deze keer gericht op Rick Dale en de dagelijkse activiteiten van zijn bedrijf - Rick's Restorations.

Afbeeldingsbron

De show toont hem, zijn personeel en zijn zoon terwijl ze vintage items in hun oorspronkelijke staat herstellen. De genoemde artikelen worden meestal door de klanten zelf binnengebracht. Leden van de cast van Pawn Stars zijn als gasten verschenen in American Restoration, evenals castleden van andere populaire realityshows, zoals Counting Cars en American Pickers. Beroemdheden hebben ook gastoptredens gemaakt, waaronder Billy Joel, Lance Burton, David Copperfield en Jason Mraz.

Afbeeldingsbron

De eerste zes seizoenen

De winkel Rick's Restorations is eigendom van Rick Dale en is gevestigd in de omgeving van Las Vegas. Rick wordt uitgeroepen tot expert op het gebied van antiekrestauratie en metaalkunstenaar, met een ervaring van meer dan 30 jaar. Ze zijn gezien bij het restaureren van tal van antieke voorwerpen, zoals jukeboxen, benzinepompen, verkoopautomaten, motorfietsen en kappersstoelen. Later in de show introduceerden ze een nieuw segment genaamd Rick's Tips, dat lijkt op een trivia-vraag, maar alleen gerelateerd is aan restauratie. Volgens een interview concentreert Rick zich zeer gedetailleerd op zijn werk.

Rick's Restorations werken meestal zes tot twaalf projecten tegelijk, en de meeste zijn aan hen gegeven om aan te werken door klanten. Meestal breiden ze hun bereik echter uit door freelancers te raadplegen voor bepaalde taken of door verkopers te raadplegen voor onderdelen die ze nodig hebben. Dale koopt ook vaak van plukkers om voor zichzelf te herstellen. Er zijn echter bepaalde beperkingen aan wat ze kunnen herstellen, omdat ze rekening moeten houden met het financiële aspect van elke restauratie. De serie laat vaak zien dat het personeel het goed doet in hun werk, hoewel ze soms verschillende problemen hebben om met elkaar samen te werken. Dit geldt vooral voor Dale en zijn jongere broer Ron.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een van de coolste trapauto's waar we aan hebben gewerkt ??✈️. #ricksrestorations #americanrestorations #americanrestoration #historychannel #pawnstars #antique #rust #restoration #americanmade #1940s #1930s #1950s #1960s #1970s #beforeandafter #lasvegas #nevada #vintage #metalart #peddelcar #airplane_lovers

Een bericht gedeeld door ?Ricks-restauraties? (@official_ricksrestorations) op 15 januari 2016 om 19:29 PST

Zevende seizoen en geruchten

Tijdens het zevende seizoen kondigde het History-kanaal aan dat Rick en zijn winkel Rick's Restorations niet langer deel zouden uitmaken van de show. Het zevende seizoen van American Restoration zou twee jaar na het vorige worden uitgezonden en bevat nu vijf verschillende winkels uit het hele land, waarbij items worden hersteld die lijken op het formaat van voorgaande seizoenen. Er is veel gespeculeerd over de reden waarom Rick uit de show is verwijderd, hoewel geen van hen is bewezen. De eerste is dat reality-tv-series vaak veel tijd in beslag nemen, maar filmen gaat vaak door een strikte deadline.

Afbeeldingsbron

Het is mogelijk dat vanwege tijdgebrek de show en de winkel het niet langer eens konden zijn met de tijdlijnen van de opnames, wat ertoe leidde dat de producenten van de show andere winkels zochten om te helpen met de inhoud van de show. Anderen geloven echter dat er drama in het spel was en dat Rick problemen had met de producenten die ertoe leidden dat ze de banden verbraken. Geen van beide geruchten is bevestigd en Rick verklaarde publiekelijk dat fans de show en History Channel moeten blijven steunen, ondanks dat ze er geen deel meer van uitmaken.

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Rick twee keer getrouwd is geweest. Er zijn zeer weinig details over zijn eerste huwelijk, maar het is bekend dat hij een zoon heeft uit die relatie. Na zijn scheiding trouwde hij in 1994 met Kelly Dale, die ook een zoon heeft uit een eerdere relatie. Later kregen ze zelf een kind en hun dochter streeft naar een modellencarrière. Dale heeft gezegd dat hij van plan is zijn bedrijf op een dag over te dragen, hoewel hij zich zorgen maakt omdat zijn zoon soms lui is als het op zijn werk aankomt. Rick's Restorations blijft ook actief op sociale media.

Aanbevolen