Reality-Tv-Sterren

Waarom heeft Dr. Elizabeth Grammer Dr. Pol verlaten? Wat er echt is gebeurd?

Wie is Dr. Elizabeth Grammer?

Elizabeth Grammer werd geboren in 1973, in Lamar County, Georgia, VS, en is een dierenarts, waarschijnlijk het best erkend voor haar optredens in de National Geographic documentaire/reality-televisieserie The Incredible Dr. Pol, die in 2011 in première ging. De show volgt dierenarts Jan Pol, zijn familie en personeel, terwijl ze verschillende dierenartsproblemen tegenkomen in het boerenland van Weidman, Michigan. Dr. Grammer speelde van 2016 tot 2018 in deze documentaire van de tv-serie als Staff Veterinarian.

Afbeeldingsbron

Waarom heeft Dr. Elizabeth Grammer de show verlaten? Wat er echt is gebeurd?

Dokter Elizabeth Grammer behaalde haar doctoraat in de diergeneeskunde aan de Universiteit van Georgia en begon kort daarna als dierenarts te werken in het Southside Animal Hospital. Haar academische kwalificaties hielpen haar vrij snel de ladder van succes te beklimmen, en ze werd bekend als een van de meest ervaren en populaire dierenartsen die met dr. Jan Pol . Onnodig te zeggen dat haar afwezigheid van de show sterk werd gevoeld, en de fans van de show waren enigszins bezorgd en begonnen vragen te stellen.

Afbeeldingsbron

Hoewel de National Geographic Wild-show zijn eigen aandeel had in controverses en juridische gevechten, is de zaak van Dr. Elizabeth Grammer de meest schokkende en ernstige die er is gebeurd. Op de 25eDecember 2016 kreeg de politie een telefoontje vanuit het huis van Elizabeth en Robert Grammer, haar man. Volgens bronnen dronk de man van Dr. Elizabeth zwaar op die tragische dag. Toen hij 's avonds laat thuiskwam, vroeg hij zijn vrouw om wat medicijnen en Dr. Elizabeth besloot hem een ​​halve milliliter butorfanol te geven - ook bekend als Stadol, het is een medicijn dat geclassificeerd is als een opioïde analgeticum vergelijkbaar met morfine, en wordt meestal gegeven aan vrouwen die aan het bevallen zijn of in geval van zware migraine, maar wordt ook gebruikt voor pijnverlichting bij grote dieren zoals paarden. Robert Grammer ging verder met het zelf injecteren van het medicijn en kort daarna reageerde hij niet meer. Hij werd naar het Monroe County Hospital gebracht, maar de artsen realiseerden zich al snel dat ze hem niet de nodige hulp konden bieden, dus werd hij in plaats daarvan overgebracht naar het Macon Medical Center, waar hij beademd werd.

Afbeeldingsbron

Enkele dagen later ging de politie naar het huis van de Grammers en trof Dr. Elizabeth aan die niet reageerde en op de bank lag. Deputy Cynthia Patten meldde dat Dr. Elizabeth een infuus in haar arm had en had geprobeerd zelfmoord te plegen. Dr. Elizabeth werd snel naar het ziekenhuis gebracht waar de... artsen slaagden erin haar leven te redden . Daarna werd ze naar de psychiatrische afdeling in Macon gebracht.

Afbeeldingsbron

Helaas, op de 30eDecember, Robert Grammer werd van de beademing gehaald en stierf op dezelfde dag. Sindsdien is er een lopend onderzoek naar de dood van Robert, Elizabeths zelfmoordpoging en medicijnmisbruik, dat wordt uitgevoerd door de plaatselijke officier van justitie in Georgia. Dr. Grammer heeft de politie sindsdien verteld dat ze nooit heeft geweten dat haar man de medicatie voor zichzelf wilde gebruiken, en dat het verkeerd was om hem de medicatie te geven.

Sindsdien heeft Dr. Elizabeth Grammer, niet verrassend, besloten het tv-programma te verlaten en zichzelf uit de schijnwerpers te verwijderen.

Aanbevolen