Muzikanten

Waarom is Ronnie Banks beroemd? Zijn Wiki: Verschijning in criminele geesten, lengte, familie, volledige naam, nettowaarde

Wie is Ronnie Banks?

Ronnie Banks werd geboren op 20 oktober 1997 in Oakland, Californië, VS, en is zowel een sociale media-persoonlijkheid als een muzikant, vooral bekend door zijn populariteit op de website Vine voordat de app werd afgesloten. Sindsdien is hij overgestapt naar andere sociale-medianetwerken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Raad eens wat er onder de tafel gebeurt... hoodie: @fashionnovamen

Een bericht gedeeld door RONNIE BANKS (@ronniebanks) op 26 december 2018 om 19:44 uur PST

De rijkdom van Ronnie Banks

Hoe rijk is Ronnie Banks? Vanaf eind 2018 schatten bronnen een nettowaarde van bijna $ 1 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen, waaronder acteren en activiteiten op sociale media, zoals op YouTube-kanalen. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Online begin

Ronnie vond voor het eerst interesse in het maken van zijn eigen video-inhoud in 2010, toen hij de website YouTube ontdekte en toen besloot hij zijn eigen kanaal te creëren. Hij schonk er echter niet echt veel aandacht aan, want zijn zinnen waren gericht op de app Vine die snel in populariteit toenam. Hij bracht zijn eerste Vine-video uit in 2013 en begon al snel bekendheid te verwerven en werd een van de topnamen op de app voor sociale media.

Uiteindelijk bereikten zijn video's de top 50 Vines aller tijden, met meer dan twee miljoen volgers op het account. De app werd echter snel afgesloten, waardoor veel van de populaire Vine-artiesten overstapten naar andere websites. Hij concentreerde zich op zijn eerste YouTube-kanaal, aanvankelijk yungronTV genaamd, dat later werd omgedoopt tot iRonnie. Hij begon met het maken van verschillende soorten inhoud op YouTube, voornamelijk gerelateerd aan komedie, waaronder sketches, uitdagingsvideo's en andere soorten inhoud die vergelijkbaar zijn met die van zijn Vine-account. Hij ondersteunde het kanaal twee jaar, maar besloot uiteindelijk af te zien van dat soort inhoud.

Gepost door Ronnie Banks. Aan Vrijdag 3 augustus 2012

Andere YouTube-kanalen en sociale media-accounts

Banks begon zich te concentreren op zijn tweede kanaal, RonnieSwanks genaamd, met meer vlog-achtige content. Het kanaal bevatte ook af en toe grappen, uitdagingen en reacties, maar het ging meer om het informeren van fans over zijn leven, inclusief recente reizen en inspanningen. Het kanaal verzamelde honderdduizenden abonnees en veranderde later de naam in de BANKS-familie, toen het begon met zijn dochter en relaties. Hij had ook een ander kanaal genaamd Ronnie Banks, met comedy en wijnstokinhoud, hoewel het ook werd stopgezet.

Naast YouTube is hij ook zeer actief op andere sociale-mediawebsites, waaronder Twitter, waarop hij een aantal van zijn video's promoot en met fans communiceert. Zijn Instagram-account heeft veel foto's van zijn dagelijkse inspanningen, samen met foto's van haar dochter, maar hij heeft veel foto's van de moeder van haar dochter verwijderd. Hij maakte ook een Instagram-account voor zijn dochter aan, dat tienduizenden volgers heeft, samen met een paar foto's. Ronnie heeft verschillende Facebook-profielen, waaronder een persoonlijke pagina die al een jaar niet is bijgewerkt. Hij heeft ook communitypagina's met duizenden likes.

Zijn repertoire uitbreiden

Ronnie's online populariteit heeft hem in staat gesteld om ook andere ondernemingen te proberen, met name in muziek en toneel spelen . Hij maakte zijn opwachting in de 9eseizoen van de CBS-serie Criminal Minds, een serie politieprocedures gericht op een groep gedragsprofilers voor de FBI die werken aan het profileren van de crimineel in plaats van alleen de misdaad te onderzoeken. Leden van de cast zijn onder meer Mandy Patinkin, Thomas Gibson en Lola Glaudini, en de show heeft veel lovende kritieken gekregen vanwege zijn schrijven, sfeer, acteren en regisseren.

Andere acteerprojecten die hij heeft gehad, zijn onder meer Sally en Easy Hustle, plus een gastrol in de televisieshow Miles Handy, een sciencefictionserie die zes afleveringen werd uitgezonden. Hij heeft ook zijn best gedaan met modellenwerk, en in 2014 bracht hij zijn debuutsingle uit getiteld Wake Up, met zanger Adrian Marcel; het nummer bereikte 10eplek in de iTunes R&B-hitlijsten. In datzelfde jaar trad hij op in Scream Jam in San Francisco, en hij componeerde ook tal van andere liedjes die aan de moeder van zijn dochter waren opgedragen.

WIJ HEBBEN U IETS TE VERTELLEN! https://t.co/yitXKfyKdR

— Ronnie Banken (@iamronniebanks) 26 januari 2019

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Banks een relatie had met zangeres Jasmine Villegas, beter bekend als Jasmine V. Ze zingt professioneel sinds ze een kind was en trad op met andere artiesten, waaronder Jeremih en Kendrick Lamar. In 2015 maakte het stel bekend dat ze een kind krijgen , en hun dochter werd het volgende jaar geboren. Ze verloofden zich een paar maanden later, maar het werd uiteindelijk afgeblazen en hun relatie eindigde. Sindsdien is gemeld dat ze andere relaties hebben, waarbij veel fans van Banks hem steunen tijdens de moeilijke breuk.

Aanbevolen