Journalisten

Waarom heeft Jenn Marino 98 Rock verlaten? Wiki Bio, leeftijd, echtgenoot, afmetingen

Het vroege leven, familie

Er is weinig bekend over het vroege leven van Jenn, haar verjaardag en het jaar van haar geboorte zijn nergens aangekondigd, en het lijkt erop dat Jenn haar leeftijdsdetails expres onopvallend houdt, hoewel volgens sommige data ze in een van haar Sollicitatiegesprekken , ze zou in 1980 geboren kunnen zijn. Over de ouders van Jenn is niets bekend. Er is ook geen informatie over haar broers en zussen, hoewel ze ooit een kerstfoto plaatste met twee andere vrouwen van haar leeftijd, alle vrouwen, inclusief Jenn, hielden hun kinderen vast, en onder die foto schreef Jenn dat ze blij was haar kerst in een hechte cirkel door te brengen van haar familie, dus die twee vrouwen zouden haar zussen kunnen zijn. Jenn werd geboren in Oklahoma City, VS, en bracht haar jeugd daar door, dus was ze getuige van een van de meest verschrikkelijke terroristische aanslagen in de geschiedenis van de VS, die plaatsvond op 19 april 1995 in het Alfred P. Murrah Federal Building; 168 mensen werden die dag gedood. Lichamelijk had ze er geen last van, al bewaart ze herinneringen aan die rampzalige dag.

Opleiding

Jenn studeerde af aan een plaatselijke middelbare school in Oklahoma-City, waar ze de dagen van haar jeugd en jeugd doorbracht. Ze noemde echter nooit de specifieke naam van de school waar ze naar toe ging. Er is niets bekend over haar verdere opleiding - er is geen informatie over een universiteit waaraan ze is afgestudeerd.

Jenn Marino

Carrière

Jenn ooit gedeeld in haar interview voor All Access dat ze in 1999 bij de radio kwam en haar carrière begon als promotor bij KRXO in Oklahoma-City. Enkele maanden later ontmoette ze Jake Fisher, die haar vroeg of ze op zijn verzoek op zaterdagavond wilde komen werken en zijn telefoontjes wilde beantwoorden. De baan zette het hele leven van Jenn op zijn kop en ze bedankt Jake nog steeds voor die kans elke keer dat ze elkaar ontmoeten. Ze kreeg steeds meer ervaring met het werken voor de radio en schakelde al snel over naar KKWD in Oklahoma City en naar nachtshows in KXBL in het nabijgelegen Tulsa. Toen Jenn 20 werd, verhuisde ze naar Baltimore voor een andere baan op de radio, waar ze nachtshows organiseerde bij WIYY, en al snel verhuisde ze weer naar Washington DC om middagshows te hosten bij WHFS, maar enkele maanden later haalde CBS Jenn terug naar Baltimore, waar ze werkte bij WWMX voor negen jaar. In 2014 kreeg Jenn een droom-come-true jobaanbieding - de positie van de gastvrouw in de wereldberoemde shows Sixx Sense en The Side Show Countdown, dus verhuisde ze naar Los Angeles, Californië, en ze woont daar nog steeds.

Jenn luisterde altijd graag naar de radio en behandelde radio-dj's als echte beroemdheden. Volgens haar waren degenen die eind jaren '80 en begin jaren '90 aan KJYO en KATT in Oklahoma-City werkten, het equivalent van Madonna. Naarmate Jenn ouder werd, hield ze van Cubby's shows op Z100, en andere radiopresentatoren die Jenn inspireerden waren JoJo Wright, Kid Kelly, Kidd Kraddick en Tim Virgin. Ze zei dat ze gefascineerd was door de energie, de flow en de intensiteit waarmee ze allemaal werkten, en vooral Tim Virgin bewonderde om zijn talent in het interviewen. Jenn herinnert zich zijn interview met Blink 182 en ze maakte zelfs wat mentale aantekeningen voor haar toekomstige radiocarrière, denkend dat ze zulke gesprekken wilde voeren, saaie vragen overslaand en een sensatie van de discussie maken.

De baan van haar dromen krijgen bij Sixx Sense

Jenn herinnert zich haar manier om de co-hostpositie op Sixx Sense te krijgen, alsof het gisteren was. Een vriend van haar belde haar en vroeg haar hem iets van haar recente shows te sturen; ze was een beetje in de war omdat ze niet wist welk publiek ernaar zou luisteren. Een paar dagen later belde Bill May haar om haar de details te geven over haar toekomstige co-host baan bij Sixx Sense. Ze herinnert zich dat ze zichzelf tijdens het eerste telefoontje in haar arm kneep, omdat ze niet geloofde dat het haar echt overkwam. Na drie maanden audities kreeg ze toen officieel de baan. Ze zei: ‘ik kreeg het telefoontje van Bill, waarop hij zei: ‘Je hebt de baan, gefeliciteerd! Ik weet dat je gaat schreeuwen als we ophangen.'

Sixx Sense en The Side Show Countdown

Jenn maakte haar debuut op Sixx Sense op 3 april 2014, in een tijd dat het beroemde rockmuziekprogramma wekelijks 2,9 miljoen luisteraars bereikte en werd uitgezonden op meer dan 130 stations in het hele land, en werd uitgezonden op internetradiostation iHeartRadio. Jenn had ook haar eerste livestreams op The Side Show Countdown op 5 april 2014.

De twee shows zijn waarin Jenn en haar co-presentator, Nikki Sixx, niet alleen praten over rockmuziek, maar ook over actuele onderwerpen die het publiek raken. Een speciale functie die Sixx Picks wordt genoemd, is Jenn's favoriete onderdeel van de show, omdat Nikki de nummers kiest die hij persoonlijk wil benadrukken, die misschien niet eens op ieders radar staan, wat zijn nummerkeuze zo speciaal maakt voor veel luisteraars die nieuwe hits krijgen recht uit Nikki's hoofd. Jenn vindt het een geweldige manier om het publiek kennis te laten maken met nieuwe artiesten.

Wat de rol van Jenn in de show betreft, ze kreeg de kans van haar dromen om grote namen als Ozzy Osbourne, Metallica-leden, Linkin Park-leden, enz.

Priveleven

Nikki Sixx vermaakte zijn fans ooit op Twitter met een grapje over Jenns huidige relatiestatus. Op 28 november 2017 heeft hij verklaarde Jenn kon geen 'goede man' vinden, dus hij was op zoek naar kopers. Sommige van zijn lezers grapten terug met de vraag of een vrouw dat zou doen, en Nikki antwoordde: 'Dat werkt', hoewel Jenn nooit geruchten heeft bevestigd dat ze lesbisch zou zijn.

Sommige nep-Instagram-accounts die Jenns naam gebruikten, beweerden dat ze een relatie had met James Michael, maar Jenn heeft deze informatie nooit bevestigd. In 2014 deelde ze in haar interview met All Access per ongeluk wat informatie over haar relatiestatus: 'Mijn man en ik vinden het heerlijk om allerlei nieuwe eetgelegenheden uit te proberen en de laatste tijd naar het strand te gaan. Deze hele levensstijl in Californië is iets waar ik aan kan wennen'. Na die verklaring zijn echter geen namen of verdere details weggelaten. Desalniettemin heeft Jenn een zoon, maar heeft nooit onthuld wie zijn biologische vader is. Jenn brengt veel vrije tijd met hem door, inclusief gaan vissen .

Oh Hallo.

Gepost door Jenn Marino Aan Donderdag 5 november 2015

Hobby's en interesses

Hoewel Jenn aan het programma werkt dat nieuwe, jonge en onbekende artiesten onthult, en altijd een adembenemend en opwindend proces is om nieuwe muziek te ontdekken, geeft ze nog steeds de voorkeur aan de goede oude jaren '90 als het gaat om haar eigen nummerkeuze. Onder haar favoriete muziekartiesten en hun albums zijn Snoop Doggs Doggystyle, Counting Crows’ August and Everything After en Jimi Hendrix’ Are You Experienced.

Jenn is een basketbalfan, haar favoriete team is OKC-jagers . Ze houdt ook van honkbal, en haar favoriete team is de Texas Rangers .

Wat betreft haar leven buiten de radio, ze is 'de hele dag, elke dag een moeder', zoals ze zei in haar interview met All Access. Ze zei dat ze het heerlijk vindt om met haar zoon om te gaan – als alleenstaande moeder, Jenn ondersteunt de organisatie genaamd We Are One Cord die alleenstaande moeders helpt en bewust maakt van de moeilijkheden waarmee alleenstaande moeders dagelijks worden geconfronteerd.

Ze besteedt ook veel tijd aan haar fotografiehobby, misschien oud vinden verlaten huizen bedekt met oude vandaalgraffiti. Sommige van haar fans nemen foto's van haar en maken kunstwerken van hen nam bijvoorbeeld Joseph Horton, een kunstenaar uit Tennessee, Jenns foto van een kinderdriewieler en maakte er een olieverfschilderij van. Zowel Jenn als Joseph waren blij met het resultaat en plaatsten het op haar Instagram-account om hem aan te moedigen voor zijn werk.

Jenn is een hondenliefhebber en moedigt andere mensen aan om honden uit de asielen te adopteren; ze adopteerde zelf een border collie die ze enkele weken geleden Maven' noemde, hij had epileptische aanvallen, maar na ziekenhuistests bleek alles in orde met de hond.

Een van haar favoriete bloemen is bluebonnet. Ze is een fan van de Game of Thrones-serie.

Aanwezigheid op sociale media

Voordat ze bij het Sixx Sense-team kwam, was Jenn geen publiek figuur en deelde ze nooit foto's of tweets, maar zodra ze de co-host van de Nikki Sixx-show werd, werden haar Twitter, Facebook en Instagram binnen de eerste twee jaar opgezet. uur op haar eerste werkdag. Voor nu, haar Twitter account heeft meer dan 12.500 lezers, waarop ze zeer actief is en meerdere keren per dag tweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 17.000 abonnees, en ze heeft ook een Facebook pagina .

Gefeliciteerd met je verjaardag daarboven.
We missen je. ️ #320verandert van richting #fuckdepressie #MakeChesterTrots pic.twitter.com/jSQOEkNAIQ

- Jenn (JennOnAir) 20 maart 2019

Verschijning

Jenn heeft lang van nature donkerbruin haar dat ze zwart verft, en soms draagt ​​ze een pony; zij heeft bruine ogen. Ze heeft een mouw tatoeage op haar linkerarm, die twee jaar in beslag nam om volledig te worden voltooid, waarop een baken en verschillende bloemen zoals kamilles en rozen zijn afgebeeld. Haar lengte, gewicht en vitale statistieken zijn op dit moment niet beschikbaar.

Netto waarde

Het huidige vermogen van Jenn is volgens gezaghebbende bronnen meer dan $ 700.000 - bronnen als PayScale en Glassdoor geven aan dat een ervaren en populaire radiopresentator virtueel 'hun eigen prijs kan noemen', in het geval van Jenn zeker meer dan $ 100.000 per jaar. Ze bekleedt nog steeds de functies van co-host van Sixx Sense en The Side Show Countdown, dus haar totale vermogen zal alleen maar groeien.

Aanbevolen