Acteurs

Will Kemp Wiki Biografie, vermogend lichaam, vrouw Gaby Jamieson

Wie is Wil Kemp?

William 'Will' Kemp, ook bekend onder zijn bijnaam de 'James Dean of Ballet', werd op 29 juni 1977 geboren onder het geboorteteken Kreeft in Hertfordshire, Engeland. Hij is een acteur, waarschijnlijk het best erkend voor zijn rol in de rol van Velkan Valerious in de actie-horrorfilm Van Helsing uit die tijd, hij speelde Scott in de Bravo-komedie-dramaserie Girlfriends' Guide To Divorce en speelde Henry Stuart, Lord Darnley in The CW historische romantische dramaserie Reign. Hij staat ook bekend als danser.

Wil je meer weten over de professionele carrière en het persoonlijke leven van Will Kemp? Hoe rijk is hij nu? Hoe oud is hij? Als je geïnteresseerd bent, blijf dan op de hoogte en ontdek alle details over hem.

Bekijk dit bericht op Instagram

#fbf naar vorige week in #LA ? c/o @ursula.vari – ik wens iedereen een geweldig weekend! #flashbackfriday #friyay #weekend #begint

Een bericht gedeeld door Will Kemp (@iamwillkemp) op 30 aug. 2019 om 12:38 uur PDT

Hoe rijk is hij? Will Kemp netto waarde en activa

Zijn professionele carrière begon in 1998 en sindsdien is hij een actief lid in de entertainmentindustrie. Dus, als iemand van jullie zich ooit heeft afgevraagd hoe rijk Will Kemp is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 3 miljoen is, voornamelijk verzameld door zijn succesvolle carrière als professionele acteur. Als hij zijn carrière verder uitbreidt, lijdt het geen twijfel dat zijn vermogen de komende jaren zal toenemen.

Leven voor Fame

Wat betreft zijn vroege leven, Will Kemp bracht zijn jeugd door in Kings Langley in Hertfordshire, waar hij samen met een broer en een zus werd opgevoed door zijn vader, Barry Kemp, die werkte als grafisch ontwerper, en zijn moeder, Rosi Kemp, een gepensioneerde modeontwerper. model. Wat zijn opleidingsachtergrond betreft, Zullen ging naar de Royal Ballet School, waar hij een dansopleiding volgde bij Elizabeth Harrison, en studeerde af.

Carrière als danser

Will Kemp trad op 17-jarige leeftijd toe tot Adventures in Motion Pictures (AMP), een beroemd dansgezelschap. Dankzij zijn talent verdiende hij al snel de hoofdrol van The Swan in de volledig mannelijke productie van Zwanenmeer door Matthew Bourne, die van 1998 tot 1999 optrad in Londen en op Broadway, New York City, wat de oprichting van zijn vermogen markeerde.

Daarnaast trad hij ook op in Bourne's andere producties, waaronder The Car Man, Play Without Words en Cinderella, waardoor hij winnen een Los Angeles Critics Drama Award-nominatie in de categorie Outstanding Featured Performer. Daarna begon hij als danser op te treden in de commercials van GAP - For Every Generation en How Do You Share It. Bovendien verscheen Will ook naast Sarah Jessica Parker op twee plekken, Shine and Color, geregisseerd door Francis Lawrence. Na al deze optredens kreeg hij de kans om een ​​contract te tekenen met Giorgio Armani, maar hij wees het af omdat hij al had besloten acteur te worden.

Stijging tot bekendheid als acteur: Van Helsing, Step Up 2: The Streets

Over Wills professionele acteercarrière gesproken, die begon in 2004 toen hij zijn debuut maakte in de rol van Rafe Perry in de misdaadthriller-slasherfilm Mindhunters, die in hetzelfde jaar werd gevolgd door zijn grote doorbraak, toen hij Velkan Valerious vertolkte in Stephen Zomerperiode actie horrorfilm Van Helsing, met in de hoofdrol Hugh Jackman en Kate Beckinsale. Daarna begon hij serieuzere rollen te krijgen, want hij speelde de beroemde Engelse dichter en toneelschrijver William Shakespeare in de Spaanse romantische komediefilm Miguel y William uit 2007, en speelde als Blake Collins in het vervolg van Step Up, een Amerikaanse dansfilmhit, getiteld Step Up 2: The Streets (2008), naast Briana Evigan, Robert Hoffman en Adam G. Sevani.

Will Kemp

Tegen het einde van het decennium was hij ook verschenen als 23-30 - Wonkers in de televisieminiserie The Prisoner uit 2009 en speelde hij The King in het voor televisie gemaakte drama The Soldier's Tale in 2010.

De vroege jaren 2010: zijn optredens in televisiefilmtitels

Aan het begin van de jaren 2010 bleef Will succes na succes op een rij zetten, waarbij hij zijn focus verlegde naar filmtitels voor televisie. Dus speelde hij als Bobby Gilbert in het BBC-drama Christopher And His Kind over auteur Christopher Isherwood en zijn leven, en speelde vervolgens Nicky in de dramamusical Grace, beide in 2011. Daarna speelde hij een gastrol als Nigel in een aflevering van The CW-dramathrillerserie Nikita in 2011, en als Mitchell Nash in twee afleveringen van de CBS-tienerdramaserie 90210 in 2012.

Het werd gevolgd door zijn vertolkingen van Jamie in de Lifetime-komediefilm Kristin's Christmas Past (2013), waarna hij werd gecast als Julian Marquet in een andere Lifetime-film, getiteld Petals On The Wind (2014).

Recente jaren: Gids voor vriendinnen over echtscheiding en andere projecten

Will's volgende belangrijke rol kwam in 2015, toen hij werd gekozen om te verschijnen in de terugkerende rol van Scott in de comedy-dramaserie Girlfriends' Guide To Divorce, uitgezonden op het Bravo Network tot 2018, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde en toenam enorm zijn populariteit. Tegelijkertijd speelde Will ook Grady in de komische thriller The Midnight Man, geregisseerd door D.C. Hamilton, en speelde hij als William Regan in de horrorfilm The Secrets of Emily Blair, beide in 2016.

#LoveRomanceAndChocolade nu weer aan het spelen @hallmarkchannel !! @IamLaceyChabert @britbristow - wie kijkt?!!! ️?&? pic.twitter.com/t9DSXwVsxT

— Will Kemp (@IamWillKemp) 8 september 2019

Verder trad hij toe tot het vierde seizoen van The CW historische romantische dramaserie Reign, in de hoofdrol van Henry Stuart, Lord Darnley, de koningsgemalin van Schotland, en verscheen vervolgens als Tom Arnolds in Jonathan Hopkins' bovennatuurlijke horror-thriller Slumber in 2017 Zijn volgende rol kwam in het volgende jaar, want hij had de rol van Prins Sebastian in de Hallmark-film Royal Matchmaker, gevolgd door zijn vertolking van Luc Simon in een andere Hallmark-film, getiteld Love, Romance and Chocolate in 2019. Meest recentelijk , Will won de hoofdrol van Mitch in de Netflix-dramaserie Spinning Out, dus zijn vermogen stijgt zeker nog.

Persoonlijk leven: vrouw Gaby Jamieson en kinderen

Als hij over zijn persoonlijke leven wil praten, Will Kemp is getrouwd sinds 31 december 2002, toen hij huwelijksgeloften uitwisselde met Gaby Jamieson, een bekende Amerikaanse componist van filmmuziek. Het echtpaar is gezegend met twee kinderen - een dochter genaamd Thalie, en een zoon genaamd Indigo.

Hoe oud is hij? Uiterlijk, vitale statistieken, nationaliteit, etniciteit

Over de leeftijd van Will Kemp gesproken, zoals gezegd, hij werd geboren in 1977, wat hem 42 jaar oud maakt. Wat zijn uiterlijk betreft, is hij blijkbaar een knappe man met donkerbruin gekleurd haar en blauwgekleurde ogen.

Gepost door Will Kemp Aan Donderdag 12 april 2012

Hij heeft een gespierd lichaam en staat op een hoogte van 1,80 m, terwijl zijn gewicht niet beschikbaar is in de media. Will heeft de Engelse nationaliteit en is van blanke etniciteit.

Aanwezigheid op sociale media

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is Will Kemp actief op veel van de meest populaire sociale-mediasites, die hij niet alleen gebruikt om zijn baan te promoten, maar ook om verschillende andere inhoud met zijn fanbase te delen. Dus, hij runt zijn ambtenaar Instagram account, met meer dan 55.000 volgers, evenals zijn officiële Twitter account, waarop hij bijna 10.000 fans heeft.

Aanbevolen