Beroemdheden

Xander Norman leeftijd, vermogen, homo. Wie is de oudere broer van Jace Norman?

Wie is Xander Norman?

Xander Norman werd geboren op 16 oktober 1996 in Corrales, New Mexico, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, maar misschien beter bekend als de oudere broer van acteur Jace Norman, die bekendheid verwierf als de ster van de Nickelodeon-televisieshow Henry Danger , waarin hij het titulaire personage speelt.

Gepost door Xander Norman Aan maandag 14 november 2016

Het vermogen van Xander Norman

Hoe rijk is Xander Norman? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 100.000, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hij heeft talloze keren met zijn broer samengewerkt voor YouTube-content voor het kanaal van Jace, en naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Xander groeide op in Corrales in de buurt van de Rio Grande-rivier , dat deel uitmaakt van de natuurlijke grens tussen Texas, de VS en verschillende Mexicaanse staten. Het gebied staat bekend om steden en boerderijen die veel profiteren van het water dat in de rivier stroomt, wat erg belangrijk is voor de landbouw van de regio. Hij groeide heel dicht op bij zijn jongere broer en oudere zus, maar ze bleven niet lang in New Mexico, omdat het gezin een paar jaar na de geboorte van zijn jongere broer besloot naar Californië te verhuizen.

Xander Norman

hoe oud is angie macuga

Hij zou de volgende jaren in Californië doorbrengen en een liefde ontwikkelen voor buitenactiviteiten en fysieke activiteiten met zijn broers en zussen, samen forten bouwen en bomen beklimmen. Zijn broer besloot uiteindelijk om zijn eigen YouTube-kanaal te beginnen en vroeg Xander om hulp, waarmee hij instemde en al snel zouden de twee videoblogcontent (vlog) voor zijn kanaal maken, die honderdduizenden weergaven zou krijgen. Ze werkten samen aan het filmen en monteren van hun vlog, en het kanaal werd ook een kans voor hen om door verschillende delen van de wereld te reizen.

YouTube-kanaal en overgang

Youtube wordt beschouwd als een van de meest populaire websites ter wereld en is de op één na populairste website op internet volgens Alexa Internet. Het bedrijf is eigendom van Google en stelt gebruikers in staat hun eigen video's te uploaden. Andere gebruikers kunnen deze video's bekijken, beoordelen en erop reageren, terwijl ze zich ook abonneren op kanalen die ze leuk vinden. In de loop der jaren is YouTube een van de belangrijkste online bronnen voor videogerelateerde inhoud geworden. Muziekvideo's, korte films, livestreams, originele video's, filmtrailers en andere soorten inhoud zijn te zien op de website, waardoor de makers van inhoud ook inkomsten kunnen verdienen via het AdSense-programma van Google.

Xander was bijna een jaar lang constant aanwezig op Jace's YouTube-kanaal en de twee toonden niet aan dat ze hun samenwerking op korte termijn zouden stopzetten, maar na veel video's samen zouden de uploads alleen Jace bevatten, terwijl hij rondreist en zijn werk vervult als een acteur. Er zijn veel mogelijkheden waarom hij niet langer in het kanaal te zien is. Een van de belangrijkste is omdat hij naar andere projecten is overgegaan en dat het werk van zijn broer ertoe kan hebben geleid dat ze vaker uit elkaar zijn gegaan.

Broer – Jace Norman

Jace Lee Norman begon zijn acteercarrière in 2012, en verscheen in de Disney-televisieserie Jessie. Dit zou hem naar een van de grootste rollen in zijn jonge carrière leiden toen hij de ster werd van de sitcom Henry Danger. De komische tv-show volgt een jongen die een parttime baan heeft als Kid Danger, de sidekick van een bekende superheld uit zijn stad genaamd Captain Man. Hij probeert zijn geheim voor zijn beste vrienden weg te houden en traint ook om uiteindelijk Captain Man te overtreffen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vulkan covershoot. geschoten door: @tjmanou verzorging door: @paige__davenport gestyled door: @styledbyfranzy cover van @vulkanmag

Een bericht gedeeld door Jace (@jacenorman) op 30 april 2019 om 20:58 PDT

Afgezien van zijn werk in Henry Danger, speelde hij in twee originele Nickelodeon-films, waaronder Rufus en Splitting Adam. Hij speelde ook in het vervolg op de voormalige Rufus 2 die in 2017 werd uitgezonden. Een van zijn nieuwste projecten is zijn theatrale filmdebuut in de animatiefilm Spark, waarin hij de hoofdpersoon uitte, en ook Jessica Biel, Hilary Swank en Patrick. Stewart, in première op het Toronto Animation Arts Festival International. Sinds 2017 heeft hij drie jaar op rij de Kids’ Choice Award voor Favorite Male TV Star gewonnen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Xanders romantische relaties. Hij houdt dat aspect van zijn leven liever buiten de schijnwerpers en is erg geheimzinnig geweest over zijn persoonlijke inspanningen sinds hij zich op andere projecten dan zijn werk op YouTube concentreerde. Velen speculeerden dat hij bezig is met het afronden van zijn opleiding of met werk.

COACHELLA pic.twitter.com/qzydQFa9QT

— Xander Norman (@XanderNormann) 7 mei 2017

Zijn sociale media-accounts geven een beetje inzicht in wat hij heeft gedaan sinds hij weg is van YouTube. Hij is online aanwezig in de vorm van sociale media-accounts op populaire websites zoals Instagram, Facebook en Twitter. Zijn Instagram-account staat vol met enkele van zijn recente inspanningen en geeft een beetje inzicht in zijn werk; hij is bij Creator Edge Media, die ook verantwoordelijk is voor de carrière van zijn broer. De twee wonen in Los Angeles en hij brengt meer tijd achter de schermen door met het werken aan verschillende projecten van zijn broers. Zijn Twitter-account is al twee jaar niet bijgewerkt en toonde eerder een paar foto's van hem met Jace die evenementen zoals Coachella bijwoonde. Zijn Facebook is nog langer niet bijgewerkt en heeft sinds 2016 niets meer gepost.

Aanbevolen