Beroemde Echtgenoten

Yado Yakub Wiki Biografie, leeftijd, nationaliteit, religie, vermogen

Wie is Yado Yakub?

Ali Iyad Yakub werd geboren in 1978, in de Verenigde Staten van Amerika, en is een rechter-advocaat, maar wordt beter erkend als de echtgenoot van omroepjournalist Margaret Brennan. Zijn vrouw staat bekend als een actuele omroepjournalist bij CNN, onder meer als senior correspondent buitenlandse zaken.

De rijkdom van Yado Yakubo

Hoe rijk is Yado Yakub? Vanaf eind 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 2 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hoewel hij zelf een aanzienlijk inkomen heeft verdiend, is zijn vermogen mogelijk ook verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat wordt geschat op meer dan $ 5 miljoen.

Het vroege leven en onderwijs

Yado is van Syrische en Ierse afkomst, en zijn beide ouders migreren naar de Verenigde Staten voordat hij werd geboren. Zijn vader is arts, in het bijzonder een nierspecialist, ook wel nefroloog genoemd, terwijl haar moeder vroeger lerares was, maar nu met pensioen is. Hij groeide op met een zus in een meertalig huishouden en leerde talen als Arabisch, Spaans, Frans en Engels.

Na zijn toelating tot de middelbare school schreef hij zich in aan de Universiteit van Virginia (UVA) waar hij zijn bacheloropleiding afrondde.

De instelling is de vlaggenschipuniversiteit en de thuisbasis van het UNESCO-werelderfgoed, Jefferson's Academical Village, dat door talrijke publicaties wordt opgemerkt als een van de mooiste collegiale terreinen in de VS. De universiteit is opgericht door auteur en derde president van de VS, Thomas Jefferson. De school staat bekend om zijn geschiedenis, erecode van studenten en verschillende geheime genootschappen. Ze bieden meer dan 120 majors aan.

Verdere studies en carrière

Na zijn afstuderen heeft Yakub een carrière in de rechten nagestreefd door zich eerst in te schrijven aan de school voor de Rechten van de Universiteit van Miami, gelegen op de hoofdcampus van de particuliere universiteit in Coral Gables, Florida.

Gezellige avond bij het Correspondentendiner van het Witte Huis #nerdprom

Gepost door Margaret Brennan Aan zondag 30 april 2017

De studentenpopulatie is divers, met jaarlijks meer dan 17.000 studenten die alle 50 Amerikaanse staten en bijna 150 landen vertegenwoordigen. Er zijn 15.000 medewerkers in de universiteit, waardoor het een top 10 werkgever in de staat is. Ze bieden ook een breed scala aan activiteiten, waaronder atletische teams die strijden in de National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division I.

Tijdens zijn rechtenstudie raakte hij betrokken bij de schoolkrant, waar hij de redacteur van de artikelen en opmerkingen was. Hij heeft ook bijgedragen aan andere publicaties tijdens en na zijn tijd bij de universiteit.

Na zijn afstuderen is er heel weinig bekend over zijn inspanningen in de aanloop naar zijn huidige carrière, maar het is bekend dat hij nu in het Pentagon dient als rechter-advocaat voor het Korps Mariniers. Een rechter-advocaat is een officier van de rechtbank die vaak wordt geassocieerd met strijdkrachten of een militaire tak. Daarnaast heeft hij ook advieswerk gedaan over wereldwijde inlichtingen- en anticorruptieprogramma's.

Echtgenote – Margaret Brennan

Yado's vrouw Margaretha is vooral bekend als de huidige moderator van de CBS-nieuwsshow Face the Nation, een ochtendprogramma voor public affairs dat zowel op radio als televisie wordt uitgezonden.

Margaret Brennan

Het is een van de langstlopende nieuwsprogramma's in de televisiegeschiedenis en bevat interviews met prominente mensen in de politieke sfeer. Het beschikt ook over een panel van journalisten die politieke gebeurtenissen analyseren, in een dagelijkse uitzending van een heel uur. In 2017 was het de meest populaire van alle public affairs-programma's op zondag, met gemiddeld meer dan 3,5 miljoen kijkers.

Margaret is ook de senior correspondent buitenlandse zaken van het netwerk en was eerder correspondent van het Witte Huis, terwijl ze sinds 2012 ook de Amerikaanse politiek in het algemeen deed.

Ze is een termijnlid van de Council on Foreign Relations en is een John C. Whitehead Fellow bij de Foreign Policy Association. Ze is lid van de Economic Club of New York en is lid van de adviesraad van de Smurfit School of Business van het University College Dublin. Een andere functie die ze bekleedt is bij de alumni-adviesraad van de School of Politics van de University of Virginia.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is het bekend dat Yakub Brennan ontmoette terwijl beiden studenten waren aan de Universiteit van Virginia, toen hij een laatstejaars was terwijl zij een eerstejaars was.

Bekijk dit bericht op Instagram

Er is een goede reden voor nodig om me op zaterdagavond weg te krijgen. Ik ben verheugd om het @MarineScholars-gala van vanavond te hosten. De stichting helpt @USMC te eren door hun kinderen op te voeden. Mijn favoriete Amerikaanse marinier is mijn date.#DCGala #MarineScholars

Een bericht gedeeld door Margaret Brennan (marg_brennan) op 15 juni 2019 om 16:05 PDT

Ze dachten toen niet veel van elkaar, maar bleven drie jaar kennissen tot ze elkaar weer ontmoetten via een wederzijdse vriend. Ze werd later een kamergenoot van zijn zus, en de twee werden hecht, wat uiteindelijk leidde tot een relatie. Ze trouwden in 2015 en hebben nu samen een kind. Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over hem is, is te wijten aan het ontbreken van een online aanwezigheid op een van de grote sociale-mediawebsites - hij heeft geen accounts op sites zoals Facebook, Twitter of Instagram.

Hij heeft een account op LinkedIn, waarin zijn carrière-inspanningen worden beschreven, met name zijn meest recente werk als advocaat en adviseur van rechters.

Hetzelfde kan niet gezegd worden van zijn vrouw, die vanwege de aard van haar werk zeer online actief is. Hoewel ze haar online accounts vaak voor haar werk gebruikt, heeft ze een Instagram-account dat volgers een kijkje in haar persoonlijke leven geeft, waarbij ze soms haar kind en echtgenoot laat zien.

Aanbevolen