Websterren

Yammy xox's Wiki Biografie, zoon, echte naam, vriend, salaris

Wie is Yammy xox?

Yasmin Uddin werd geboren op 22 juni 1994 in Engeland, en staat bekend als Yammy xox of gewoon Yammy, is een gamer, YouTube-persoonlijkheid, vlogger en blogger, vooral bekend om haar titelloze YouTube-kanaal dat zich richt op de videogame Minecraft. Dankzij haar gamegerelateerde video's heeft ze meer dan twee miljoen abonnees op haar account gekregen.

De netto waarde van Yammy xox?

Hoe rijk is Yammy xox? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 250.000, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Haar online bekendheid en carrière hielpen haar ook om andere projecten binnen te halen. Ze heeft een secundair kanaal op de website gecreëerd en naarmate ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Houd je gezicht naar de zon en je zult nooit de schaduwen zien? @goodbuddyjoe?

Een bericht gedeeld door Yammy (@yammy_xox) op 31 juli 2019 om 06:58 uur PDT

Het vroege leven en het begin van YouTube

Er is heel weinig informatie over Yammy's leven voordat ze haar carrière op YouTube begon. Ze heeft niet veel details over haar familie, opleiding en jeugd gedeeld, hoewel het bekend is dat ze van jongs af aan geïnteresseerd was in gamen, maar het in het begin nooit echt als een potentiële carrière zag. Tijdens de middelbare school werd ze zwanger en baarde ze een kind. Die ervaring zou haar motiveren en helpen volwassen te worden, waarbij het kind een van de redenen voor haar zou worden om een ​​hbo-opleiding te volgen.

Uiteindelijk ontdekte ze het potentieel voor een carrière op de website YouTube en besloot ze een game te beginnen kanaal in lijn met haar interesses. YouTube is een website voor het delen van video's die eigendom is van Google en een van de meest populaire is op het gebied van verkeer. De populariteit van de site heeft organisaties, bedrijven en bedrijven aangetrokken om hun eigen kanalen te starten voor reclame-uitstraling, maar ook om andere redenen. De site is een van de grootste bronnen van video's, zoals muziekvideo's, videoclips, documentaires, filmtrailers, livestreams en nog veel meer.

Yammy xox

sara x mills instagram

Beroemd worden

Yammy begon haar kanaal in 2011 met video's van de game Halo 4. De first person shooter is ontwikkeld door 343 industrieën en is de zevende aflevering van de Halo-franchise. De game vervolgt het verhaal van de menselijke supersoldaat Master Chief en zijn kunstmatige intelligentie Cortana. Spelers nemen de rol aan van Master Chief, die het moet opnemen tegen overblijfselen van het buitenaardse ras dat bekend staat als het Covenant, evenals mechanische krijgers van het Forerunner Empire dat bekend staat als de Prometheans.

Wat haar echt beroemd maakte, was toen ze video's van het spel Minecraft begon te maken. Het is een sandbox-videogame die in 2011 werd uitgebracht, gemaakt door ontwikkelaar Markus Persson. Het geeft spelers de vrijheid om te bouwen met behulp van een verscheidenheid aan blokken in een 3D procedureel gegenereerde wereld. Spelers kunnen ook verkennen, verzamelen, vechten en knutselen. Sinds de release heeft de game talloze prijzen gewonnen, lovende kritieken gekregen en wordt het beschouwd als een van de meest invloedrijke videogames in de geschiedenis. Het is de bestverkochte videogame aller tijden, met een verkoop van meer dan 176 miljoen exemplaren op alle platforms vanaf 2019.

Andere kanalen en recente inspanningen

Terwijl haar eerste kanaal veel aandacht kreeg, besloot Yammy te diversifiëren door een tweede kanaal te creëren om tegemoet te komen aan haar andere interesses die niet gerelateerd zijn aan gamen. Het kanaal MissYammy is in eerste instantie opgericht om meer te focussen op haar liefde voor mode. Ze plaatste daar vaak video's waarin ze haar vangsten liet zien, maar later werd het meer een vlog-kanaal dat haar dagelijkse activiteiten liet zien, waarbij vaak haar man, huisdieren en vrienden betrokken waren. Het kanaal is erin geslaagd een deel van haar abonnees te werven die ook geïnteresseerd zijn in haar leven.

In de afgelopen maanden heeft Yammy besloten af ​​te stappen van Minecraft-inhoud en andere games te spelen waarin haar fans geïnteresseerd zijn. Ze speelt vaak de app genaamd Aflevering , een interactieve verhaal-app gemaakt door Pocket Gems. De game bevat verhalen waarin gebruikers een van de duizenden beschikbare verhalen spelen en keuzes maken naarmate de verhaallijn vordert. De game heeft sinds de release meer dan vier miljard views en meer dan 125 miljoen installaties gekregen. Ze speelt ook af en toe het spel Roblox, een massaal online multiplayer-spel. Spelers mogen hun eigen games maken via het platform of games spelen die door andere gebruikers zijn gemaakt.

?

Gepost door Yammyxox Aan vrijdag 20 juli 2018

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Yammy in 2017 trouwde met mede-gamer en YouTube-persoonlijkheid Koil1990 (Kyle) na een lange tijd samen te zijn geweest. Ze onthulde in een videoblog (vlog) dat ze zwanger werd toen ze 16 was en momenteel geniet van het huwelijksleven. Ze heeft zowel twee broers als een halfbroer, terwijl ze nog geen kind heeft gekregen uit haar relatie met Koil. Ze vindt het heerlijk om de kleur van haar haar vaak te veranderen en verschillende tinten of kleuren te gebruiken wanneer ze dat nodig acht.

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze heeft een account op Instagram waarop ze ruim 550.000 volgers heeft. Ze gebruikt het platform om persoonlijke foto's te plaatsen terwijl ze een beeld van haar leven geeft, weg van YouTube. Ze brengt vaak tijd door met haar man en vrienden als ze niet aan het werk is. Ze heeft ook een Twitter-account met meer dan 280.000 volgers, geeft ook updates over haar leven en deelt enkele van haar dagelijkse inspanningen. Ze post daar niet vaak, maar heeft wel gezegd dat ze meerdere huisdieren heeft en daar vaak haar geld aan uitgeeft. Ze heeft ook een Facebook-account, hoewel het inactief is en sinds 2018 niets nieuws plaatst.

Aanbevolen