Beroemdheden

Yasmin Vossoughian (MSNBC) Wiki, leeftijd, lengte, echtgenoot, kinderen

Wie is Yasmin Vossoughian?

Yasmin Vossoughan werd geboren op 3 oktober 1978 in New York City, VS, en is een televisiejournalist, vooral bekend van haar werk op het netwerk MSNBC waarop ze deel uitmaakt van de show Morning Joe. Ze heeft tijdens haar carrière talloze spraakmakende verhalen behandeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat voor weer het ook is, ga naar buiten en stem. Ik kan niet wachten om je stemfoto's vandaag te zien!

Een bericht gedeeld door Yasmin Vossoughian (@yasminvossoughian) op 6 november 2018 om 9:45 uur PST

De rijkdom van Yasmin Vossoughian

Hoe rijk is Yasmin Vossoughian? Vanaf medio 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 10 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in de journalistiek. Ze heeft ervaring zowel voor de camera als achter de schermen in de productie. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Yasmin is van Iraanse afkomst, de jongste dochter van een doktersfamilie, maar verder is er niets bekend over haar jeugd of details over haar familie. Ze ging naar de Cornwall Central High School in Orange County, New York voordat ze later naar de Northfield Mount Hermon School in Massachusetts verhuisde om haar middelbare schoolopleiding af te ronden. De laatste school is een bekende selectieve school met een acceptatiegraad van 32 procent.

Yasmin Vossoughian

Na haar toelatingsexamen schreef ze zich in bij Occidental College (Oxy) gevestigd in Los Angeles, Californië om een ​​graad in economie en geschiedenis te behalen. Het is een particuliere liberal arts college opgericht in 1887, en een van de oudste liberale colleges in de westkust - president Obama bezocht de school eerder voordat hij later overstapte naar Columbia University. Ze bieden 34 majors op de campus met een gemiddelde klasgrootte van 18. Ze zijn afgestudeerd 10 Rhodes Scholars en zijn gerangschikt 39eonder Amerikaanse liberal arts colleges door het US News & World Report.

Journalistieke carrière

Na haar studie werkte Vossoughian eerst achter de schermen als productieassistent bij het bedrijf E! Amusement Televisie. Het bedrijf is eigendom van NBCUniversal en is beschikbaar voor meer dan 92 miljoen huishoudens in de VS. Ze staan ​​bekend om hun focus op de entertainmentindustrie, samen met het presenteren van populaire trailers, nieuws en evenementen. Nadat ze daar was gaan werken, ging ze ook in de productie werken voor het Style Network, later omgedoopt tot het Esquire Network, een joint venture tussen NBCUniversal en de Hearts Corporation.

Het doel van het kanaal was om programma's uit te zenden die gericht waren op het metroseksuele publiek, over mode, koken, sport en reizen, ook populaire sitcoms. Hun activiteiten eindigden echter uiteindelijk als gevolg van een daling van de kijkcijfers, het aantal kijkers en dus ondersteuning.

Yasmin kreeg haar eerste rol op het scherm als onderdeel van het in Duitsland gevestigde bedrijf DTV. Tijdens haar tijd bij het netwerk groeide haar ervaring aanzienlijk toen ze spraakmakende evenementen van over de hele wereld deed. Ze deed verslag van de burgemeestersrace van New York City en de terroristische aanslagen van 11 september. Ze interviewde ook populaire beroemdheden zoals Susan Sarandon, Tom Cruise, Salma Hayek en Robin Williams.

Recente inspanningen

Daarna begon ze te werken voor het bedrijf Current TV, dat begon als een door gebruikers gegenereerd inhoudskanaal, waarbij kijkers de inhoud in blokken van 15 minuten maakten. Later werd het een onafhankelijk nieuwsnetwerk met een focus op progressieve politiek, maar het kanaal bracht niet het verwachte succes en het werd later verkocht aan de in Qatar gevestigde omroep Al Jazeera Media Network, en zou worden stilgelegd om Maak plaats voor Al Jazeera Amerika. Tijdens haar verblijf daar maakte ze een documentaire over de underground jeugdcultuur in het land. Het meeste van haar werk aan de documentaire werd door haar alleen gedaan en het leidde tot een CINE Golden Eagle Award die wordt toegekend aan niet-theatrale film- of videoproducties.

Mijn rit naar huis #dontask

Gepost door Yasmin Vossoughian Aan maandag 9 november 2015

Daarna ging ze aan de slag met het bedrijf America Online, oftewel AOL. Het is een online serviceprovider gevestigd in New York City en staat bekend als een van de vroege pioniers van internet in het midden van de jaren negentig, waardoor het een van de meest herkenbare merken in de VS is. Nadat ze bij het bedrijf had gewerkt, werd ze ingehuurd om gastheer en producer te worden voor het bedrijf Headline News of HLN , voorheen bekend als CNN2 en bekend om zijn lange rapporten.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Vossoughian in 2016 met haar oude vriend Whittaker Lindsay Clifford trouwde; hij is een zakenman, vooral bekend vanwege het beheer van zijn familiebedrijf Clifford Associates Inc. Ze hebben samen twee kinderen en ze was merkbaar een paar maanden zwanger tijdens hun huwelijksceremonie.

Nachtoproep om Syrië-aanvallen te verankeren ... tot ziens @8 uur 's ochtends Aan @MSNBC met mijn doordeweekse parter in crime @AymanM #thankyoucoffee pic.twitter.com/TuOOHF6yvE

— yasminvossoughian (@yasminv) 14 april 2018

Net als tal van omroepen en hosts, is ze zeer actief online via accounts op sociale media. Ze plaatst veel persoonlijke foto's op haar account op Instagram, waarop ze meer dan 2500 volgers heeft, velen naast haar man en kinderen, hun hond en met vrienden. In haar vrije tijd houdt ze van reizen en doet ze aan activiteiten die haar lichamelijke gezondheid ten goede komen, zoals wandelen, maar ze gaat ook graag naar het strand; ze weet ook hoe ze moet drummen. Afgezien van Instagram heeft ze een Twitter-account met meer dan 16.000 volgers, die ze gebruikt om een ​​paar updates te geven over het laatste nieuws, vooral die waarin ze persoonlijk geïnteresseerd is. Ze doet ook promoties van enkele van haar recente en aankomende uitzendingen.

Aanbevolen