Beroemdheden

YoBoy PIZZA's Wiki Biografie, leeftijd, vermogen, vriendin, familie

Wie is YoBoy PIZZA?

YoBoy PIZZA is een beroemde Amerikaanse YouTuber, die beroemd is geworden door het spelen van sportvideogames als NBA 2K en Madden NFL. Hij heeft verschillende webseries gemaakt, waaronder What If, waarin hij de beperkingen van het spel probeert te doorbreken. Sinds de start van zijn YouTube-kanaal heeft YoBoy meer dan 1,2 miljoen abonnees naar zijn kanaal getrokken.

Dus, wil je meer te weten komen over YoBoy PIZZA, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we stellen je voor aan deze prominente YouTuber.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is tijd om een ​​beetje te proberen...? #EasyDub #SeatgeekPartner #letsgopens

Een bericht gedeeld door YoBoy PIZZA (@yoboypizzaofficial) op 16 april 2019 om 16:15 PDT

YoBoy PIZZA Wiki: echte naam, leeftijd, jeugd en opleiding

YoBoy's echte naam is Tommy Forster, en hij werd geboren op 25 augustus 1995 in West Mifflin, Pennsylvania, VS; hij heeft niet veel over zijn vroege leven gedeeld, en als gevolg daarvan blijft informatie over zijn ouders, zoals hun namen en beroepen onbekend in de media, maar we hebben ontdekt dat hij een zus heeft, Brandi Forster, die een YouTube-ster in de maak , met ongeveer 12.000 abonnees.

Van jongs af aan was YoBoy geïnteresseerd in het spelen van videogames met zijn vrienden op Xbox of Sony PlayStation, en zijn liefde voor sportvideogames werd alleen maar sterker. Hij en zijn vrienden besloten een YouTube-kanaal te lanceren, Random Gaming Crew, dat later YoBoy PIZZA werd.

Als het op zijn opleiding aankomt, heeft YoBoy besloten daar ook over te zwijgen, dus we hopen alleen dat hij van gedachten zal veranderen en wat informatie over zijn jeugd en opleiding zal delen.

YoBoy PIZZA

Carrièrebegin

Voordat hij solo ging, maakte hij video's die hij met zijn vrienden speelde - hun eerste video was FIFA 14 Quest to Division One Pro Clubs Episode 1, natuurlijk gevolgd door aflevering twee. Hij concentreerde zich eerst op de FIFA 14-game, maar na verloop van tijd begon hij andere games te spelen, zoals League of Legends, Titanfall en zelfs Minecraft, voordat hij zich volledig op sportgames concentreerde. Hij heeft alles gespeeld, van FIFA, NBA 2K tot Madden, elke aflevering sinds 2015. Hij heeft een paar series gemaakt, zoals IRL Basketball Challenges, Nope Squad to Dope Squad, Draft Champions en andere, die meer mensen naar zijn kanaal hebben getrokken. .

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd YoBoy populairder en bereikte al snel 500.000 abonnees, en sindsdien heeft hij meer dan een miljoen volgers bereikt, dankzij zijn innovaties en fulltime toewijding aan zijn YouTube-carrière. Meest recent is hij begonnen aan een nieuwe serie, getiteld Next One Up, waarin hij probeert een beroemde atleet te krijgen waartegen hij zou strijden in videogames; enkele van de gasten waren onder andere Tyrek Hill, Xavier Rhodes en Lamar Jackson, wat zijn populariteit alleen maar verder heeft vergroot.

Tot nu toe zijn zijn video's meer dan 360 miljoen keer bekeken, en enkele van de meest populaire video's zijn: Zoveel punten gescoord in de 4e QTR! Zal het genoeg zijn? Madden 18 Uitgepakt , die meer dan 4,5 miljoen views heeft, dan Wat gebeurt er als je de scorelimiet overschrijdt in Madden 17?? Madden Mythbusters Ep. 2 , die meer dan 4,2 miljoen views heeft; 5 Easy Xbox One en PS4 Pranks - Hoe te grappen! , die iets meer dan drie miljoen views heeft, en What If We Simmed 100 years Into The Future!?!? Madden 17, dat ongeveer 2,9 miljoen keer is bekeken, naast talloze andere video's die zijn rijkdom gestaag hebben vergroot.

YoBoy PIZZA Netto waarde

Sinds de lancering van zijn vermogen is YoBoy de populairste YouTuber van West Mifflin geworden. Zijn succes heeft alleen maar bijgedragen aan zijn rijkdom, dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk YoBoy's PIZZA medio 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van YoBoy PIZZA maar liefst $ 5 miljoen is, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Ja, zelfs YoBoy Pizza deelt zijn heerlijke @DiGiorno Pizza! #tot pic.twitter.com/2IH50YNOXr

— Tommy Forster (@RealYoBoyPIZZA) 27 juni 2019

YoBoy PIZZA Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van YoBoy? Welnu, deze YouTube-ster is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven. In feite heeft hij niets gedeeld met betrekking tot zijn persoonlijke inspanningen, behalve het feit dat zijn grootste liefde American Football is. Hopelijk verandert hij van gedachten en begint hij meer details uit zijn persoonlijke leven te delen, inclusief romantische associaties.

YoBoy PIZZA Internet Fame

YouTube heeft hem beroemd gemaakt en sindsdien heeft hij zijn populariteit uitgebreid naar andere sociale mediaplatforms, met name Instagram en Twitter. Zijn officiële Instagram-pagina heeft meer dan 35.000 volgers, met wie hij foto's heeft gedeeld met verschillende National Football League-sterren, maar ook foto's met zijn vrienden, naast tal van andere berichten. Je kunt YoBoy vinden op Twitter ook, waarop hij iets meer dan 10.000 volgers heeft, en zijn populariteit heeft gebruikt om zijn werk te promoten, vaak zijn video's van YouTube te delen, maar ook om zijn fans te informeren over zijn ideeën en interesses.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is.

Aanbevolen