Beroemdheden

Yogscast Sjin Wiki Biografie, drama, controverse, misbruik, vriendin, leeftijd

Het vroege leven, familie

Paul Byron Sjin Sykes werd geboren onder het sterrenbeeld Steenbok op 24 december 1983 in Yetminster, Dorset, Engeland. De naam van zijn moeder is Caroline, maar de naam van zijn vader is niet beschikbaar - Sjin heeft nooit de leeftijden of beroepen van zijn ouders genoemd, waardoor hun privéleven rustig blijft. Het is bekend dat hij een jongere broer heeft sinds hij een foto deelde die van hen was genomen toen hij het huis van zijn ouders bezocht met Kerstmis 2017. Wat Sjin's jeugd betreft, hij bracht die door in zijn geboortestad en het dorp Mary Tavy in Devon. Hij begon met het spelen van computerspellen toen hij nog een klein kind was - zijn favoriete spellen waren Zelda en Metal Gear Solid.

Opleiding

Er is weinig bekend over Sjin's opleiding, hoewel hij zich in 2001 liet inschrijven aan een plaatselijke middelbare school in Yetminster; er is geen vermelding dat hij hoger onderwijs volgde, waarschijnlijk sinds YouTube in die tijd een belangrijk onderdeel van zijn leven werd.

Yogscast Sjin

Carrière

Sjin werkte als slager en visboer voordat hij fulltime op YouTube kwam. Hij genoot van het spelen van videogames zoals de meeste van zijn vrienden, maar had er nooit aan gedacht om van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij zei ooit dat hij er altijd van hield om video's te maken sinds hij World of Warcraft speelde, en zijn PvP-video's filmde en bewerkte met behulp van basistools van programma's als Vegas en Fraps. Toen schakelden hij en enkele van zijn vrienden over naar League of Legends en Sjin begon met het maken van entertainmentvideo's over die game. Hij leerde toen het Yogscast-team kennen en vroeg hen om hulp. Sjin wist niet waar zijn dromen uit zouden komen, maar hij besloot het in ieder geval te proberen, en creëerde zijn YouTube-kanaal op 4 februari 2012, en begon zijn video's te uploaden op Minecraft-game - zijn eerste video heette Let's Build: A Castle deel 1, en heeft nu meer dan een miljoen views en is nog steeds een van zijn populairste video's op zijn kanaal. Als fan van de Frozen-cartoon heeft hij een video geüpload waarin hij bouwt Arendelle , een kasteel uit deze cartoon waar koningin Elsa en prinses Anna woonden, ook met meer dan een miljoen views. Hij maakte ook video's over games als Tekkit, World of Warcraft en vele anderen.

Yogscast-familie

Sinds Sjin werd uitgenodigd om deel uit te maken van het Yogscast-team, is hij te zien in veel video's van zijn teamgenoten. Onder hen waren populaire gamers, streamers en YouTubers als Duncan Jones, Lewis Brindley en Simon Lane (die twee hebben hun eigen kanaal), Hannah Rutherford, Chris Sips Lovasz en vele anderen. Ze noemen zichzelf ‘een vriendengroep die ervan houdt om games te spelen en te delen met het publiek’. Gedurende meer dan een decennium sinds de Yogscast-groep in 2008 werd opgericht, hebben de leden verschillende video's gemaakt en geüpload over games zoals World of Warcraft, Minecraft, The Elder Scrolls V: Skyrim en tientallen anderen. Lewis Brindley en Simon Lane hebben een apart kanaal genaamd YOGSCAST Lewis & Simon, en het heeft meer dan zeven miljoen abonnees en het vermogen wordt geschat op ongeveer $ 2,6 miljoen. Het kanaal heeft bijna 5.000 video's geüpload en alle leden van het team hebben actief deelgenomen aan het filmen en bewerken ervan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het coole van het zien van familie met Kerstmis is het zien van alle oude foto's, ik en mijn broer een tijdje geleden

Een bericht gedeeld door Sjin (@sjinsjin) op 26 december 2017 om 14:59 uur PST

Persoonlijk leven, beschuldigingen van misbruik, ex-vriendin Anya MintyMinute Ferris

Het is moeilijk te zeggen of Sjin single is of op dit moment met iemand aan het daten is, aangezien hij nooit informatie over een vriendin heeft bekendgemaakt. Er was eens een situatie die negatieve aandacht veroorzaakte - hij zou een relatie hebben met een meisje van achtergrondpersoneel genaamd Anya Ferris, bijgenaamd MintyMinute, toen een van zijn vrouwelijke volgers hem in directe berichten bereikte. Ze leek jonger dan 18 jaar en het gesprek tussen haar en Sjin werd veel intiemer, maar hij vermoedde niet dat ze zo jong was. Er gaan geruchten dat Sjin haar heeft gevraagd hem haar naaktfoto's te sturen, maar geen enkele screenshot of chatlog heeft deze roddel ooit bewezen. De situatie was erg onaangenaam en gevaarlijk voor Sjin en voor het hele Yogscast-team. Minty zou het team verlaten toen het financiële problemen had en werd opnieuw aangenomen bij haar vorige fulltime baan. Minty dateert nu met een andere internetpersoonlijkheid, Ørjan Teutron Aarvik, die ooit een van de artiesten in Yogscast was.

Hobby's en interessante weetjes

Sjin's eerste gaming-bijnaam was ScorcH, wat zijn Schotse roots verwees. Hij is een toegewijde fan van Disney-films, zijn meest favoriete films zijn Tangled en Frozen. Het is moeilijk te geloven, maar Sjin verkleedde zich als Elsa van Frozen toen hij van 2014 tot 2016 de Jingle Jam-wedstrijd bezocht, en drie jaar op rij niet van kostuum veranderde. Sjin is een grote fan van de Harry Potter film- en boekenreeks. Zijn favoriete film is Pacific Rim. Sjin houdt van muziek en kan piano spelen. Zijn lievelingskleur is rood. Leuk weetje, maar als Sjin een pizza bestelt, rolt hij elk stuk op voordat hij het opeet. Toen Sjin 15 jaar oud was, was hij DJ met de artiestennaam Grandmaster P. Hij is een grote fan van het ruilkaartspel Magic the Gathering. Een van zijn favoriete gerechten is gebakken spek met een ei gegarneerd met een donut met chocoladeglazuur - hij is een zoetekauw en hij proeft verschillende desserts in elk land dat hij bezoekt. Zijn favoriete dessert in Nieuw-Zeeland was bijvoorbeeld gelei met frambozensmaak, bedekt met witte en melkchocolade; Sjin is altijd op zoek naar nieuwe smaken.

Nieuwe huurmoordenaar vanavond! om hier te vieren is een GEWELDIG kunstwerk van Michael Ponschke

Gepost door Sjin Aan dinsdag 27 november 2012

Aanwezigheid op sociale media

Sjin heeft meerdere accounts op meerdere social media platforms en is behoorlijk actief; hij heeft een Instagram account gevolgd door meer dan 27.000 abonnees, zijn Twitter account wordt gelezen door meer dan 320.000 mensen, en hij heeft een Facebook pagina die wordt gevolgd door meer dan 100.000 fans, met zijn Zenuwtrekking kanaal met meer dan 800.000 volgers. Het populairste account van Sjin is echter dat van hem Youtube kanaal – het heeft nu meer dan 1,9 miljoen abonnees. Het is de moeite waard om te zeggen dat het aantal abonnees van Sjin op zijn YouTube-kanaal enkele jaren geleden dat aantal bereikte en sindsdien kan Sjin geen twee miljoen abonnees krijgen, hoe hard hij ook probeert.

Verschijning

Sjin heeft donkerbruin kort haar en heeft een baard en snor. Zijn lengte, gewicht en vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Hij eet graag goed, maar heeft geen tijd voor de sportschool, dus hij is waarschijnlijk niet zo slank als toen hij jonger was. Dat is waarschijnlijk de reden waarom hij de voorkeur geeft aan casual looks en vaak losse T-shirts, jeans en jacks draagt.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen zeggen dat het vermogen van Sjin dat zijn YouTube-kanaal hem helpt te verzamelen, geschat wordt op ongeveer $ 350.000. Hij verdient ongeveer $ 5.000 per maand uitsluitend met zijn YouTube-kanaal, hoewel hij zeker meer geld zal krijgen van zijn Twitch-streams, wat zijn extra bron van inkomsten is. Als onderdeel van de Yogscast-clan kon hij ook profiteren van hun inkomsten - hun YouTube-kanaal heeft meer dan zeven miljoen abonnees en heeft een nettowaarde van $ 2,6 miljoen, terwijl het hele team alleen al aan dit kanaal ongeveer $ 40.000 verdient. Als Sjin nieuwe video's op zijn kanaal blijft uploaden en streamen, zal zijn vermogen zeker groeien.

Aanbevolen