Acteurs

Yuya Shibusawa's Wiki Bio, Leeftijd, Etniciteit, Hoogte, Familie, Dating

Wie is Yuya Shibusawa?

Yuya Shibusawa is een beroemde reality-tv-ster, die beroemd werd nadat hij verscheen in Terrace House: Aloha State, een Netflix-programma. Hij is er ook in geslaagd een sensatie te worden op Instagram, waar hij meer dan 80.000 volgers heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gewoon doen #just #do #it #justdoit✔️ #nike #shoot #model #barkinstyle #japanease #american #half #mix #shooting

Een bericht gedeeld door Yuya Shibusawa (@yuya__shibusawa) op 7 februari 2019 om 12:23 uur PST

Yuya Shibusawa Achtergrond in het vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Yuya werd geboren onder het sterrenbeeld Waterman op 20 januari 1998 in Japan, wat hem 21 jaar oud maakt, Japans van nationaliteit, en is van Kaukasische etniciteit. Yuya's moeder is Japans, terwijl zijn vader Amerikaans is.

Yuya Shibusawa Rise to Stardom en Being on Terrace House: Aloha State

Voordat Yuya begon te verschijnen in de realityshow Terrace House: Aloha State, streefde hij een carrière na in acteren en ook als model voor Bark in STYLe, een lifestyle- en modesite. In de loop der jaren heeft hij meer dan 80.000 volgers weten te verzamelen op zijn Instagram-account, yuya_shibusawa.

Yuya Roos tot sterrendom toen hij te zien was in de eerder genoemde Netflix-realityshow Terrace House: Aloha State, waarmee hij een plaats verdiende in de beroemde Reality Stars-lijst voor zijn uiterlijk. In deze show komen vreemden samen om samen in een prachtig huis te wonen; het enige wat ze krijgen is onderdak en voertuigen. De show is zonder script en er zijn geen geschreven regels - ze moeten gewoon bij elkaar blijven. Yuya was op de show met een aantal andere leden. Sommige ervan zijn:

Yuya Shibusawa

Cheri Lavoie-Cheri, geboren in 1993, is schoonheidskoningin en makelaar. Op de show begon ze met een hoge noot. Haar aanwezigheid begon echter naar het zuiden te gaan toen ze ervoor koos om Taishi de les te lezen over hoe hij om moest gaan met zijn datingleven. Ze leek altijd dronken, onbeschoft en volkomen roekeloos. Ze had ook belachelijke regels over vriendschappen, zoals wat er voor nodig was om een ​​waardige vriend voor haar te zijn.

Wez Najajima- Een 31-jarige man die ook zijn tekortkomingen had. Hij kwam over als lui, afstandelijk en egocentrisch. Als rapper werd van hem verwacht dat hij opwindende vibes zou brengen, maar het publiek had het gevoel dat hij nooit iets had bij te dragen aan het huis en dat hij altijd probeerde weg te blijven van alle huisproblemen. Het enige dat fans positief over hem dachten, is dat hij wat swag heeft. Ook wordt vermoed dat Wez romantische relaties had met Anna, een huisgenoot, maar de relatie ging niet ver.

Yusuke Aizawa – hij is 21 jaar oud en muzikant van beroep. Afgezien van zijn talent in muziek, vonden sommige fans van de show dat hij niet geschikt was voor deze. Hij heeft misschien niet veel geleerd door op de show te zijn, maar hij heeft in ieder geval nieuwe levenslange vriendschappen gesloten. Yusuk achtervolgde ook Lauren, zijn huisgenoot.

Anna Haneisihi - deze parttimer werd geboren in 1994 en was een stil persoon in de show, maar Yuya noemde haar de schurk van het huis tijdens Cheri's aankomst, toen ze werden gevraagd om elkaar te beschrijven. Ze leek altijd helemaal in de relatie van Avian en Yuya te zijn en probeerde problemen voor hen te veroorzaken.

Gepost door Terrashuis serie Aan zaterdag 25 augustus 2018

Jennifer Mila - deze ambitieuze modeontwerper werd geboren in 1997. Ze is een mooie vrouw die haar persoonlijke leven niet in de show heeft gebracht. Jennifer nam alles op wat er met haar huisgenoten gebeurde terwijl haar niets leek te gebeuren. Ze verliet ook de show abrupt.

Naomi Lorraine Frank - ze is een Hawaiiaanse serveerster, mooi en goedaardig, maar door haar gebrek aan wilskracht werd ze overlopen door de andere meisjes. Haar verdediging was dat ze een traditioneel meisje is dat in Japan is opgegroeid, terwijl sommige van de andere meisjes – Avian en Lauren – een westerse opvoeding hebben gehad. Ze was diepbedroefd door Yuya, wat ertoe leidde dat ze het huis verliet.

Yuya Shibusawa- deze aspirant-acteur werd beschouwd als een van de leukste jongens in huis. Hij was toen pas 18 jaar oud en het feit dat hij bereid was om dingen buiten zijn thuisland en comfortzone te doen, betekende dat hij echt volwassen was. Zijn ogen waren alleen op Avian gericht en de twee zetten hun relatie voort tot het einde van de show, hoewel Yuya aanvankelijk wat twijfels had.

Avian Koo – ze is geboren in 1990 en haar beroep is ondernemer en verkoopster. Ze speelde een geweldige rol in het temmen van Yuya en hielp hem volwassen te worden. Avian is een mooie dame met een geweldig lichaam en een mooie glimlach. Ze vond het gemakkelijk om vrienden te maken met de andere huisgenoten. Avian had ook van niemand onzin en was altijd eerlijk tegen hen, inclusief Lauren met wie ze ervoor koos om eerlijk te zijn tijdens Naomi's afscheid. Haar bedoeling was om alles recht te zetten. Over het algemeen was ze een van de geliefde mensen in huis.

Deze show werd een hit en werd veel bekeken. Yuya wist naam te maken en de show hielp hem ook met zijn carrière. Na de show verhuisde hij naar Tokio en bleef hij zijn passie voor acteren nastreven, wat hij sindsdien heeft gedaan. Vanaf het begin van de show verklaarde Yuya dat hij Engels wilde leren en ook acteur wilde worden. Hij maakte ook duidelijk dat hij een vriendin wilde. Hij portretteerde een lieve persoonlijkheid en was altijd bereid om zijn vrienden goed advies te geven.

Yuya Shibusawa Dating en persoonlijk leven

Er is geen informatie over Yuya's datingleven vóór de show. Hij kreeg echter een relatie met een huisgenoot, Avian. Zelfs na de show zouden de twee doorgaan met met hun romantische relatie. Ze bleven de details op hun sociale media plaatsen voor hun fans. Yuya ging op de partituur een paar modelleringsoptredens in Tokyo.

De wereld vertrouwt te veel op apps
Gezicht is jammer, alles is hier zo verkeerd... pic.twitter.com/Z6kkDzzpFu

— Avian (@aviankoo) 24 maart 2019

Wat betreft de altijd bruisende Avian, ze is een vriend van elk castlid van de Terrace House-show, inclusief degenen die na haar kwamen. Na de show werkte ze verder aan haar badkledinglabel ILA Swim. Haar plannen zijn om de Japanse markt te betreden. Ze reist ook van Tokio naar Hawaï voor liefde en werk.

Momenteel is het niet duidelijk of Yuya nog steeds een relatie heeft met Avian of dat ze hun eigen weg zijn gegaan.

Aanbevolen