Websterren

Zach Hadel's (ook bekend als Psychicpebbles) Wiki Biografie, leeftijd, gezicht

Zach Hadel Wiki Biografie

Zach Hadel werd geboren in Los Angeles, Californië, VS, op 13 mei 1990, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit – online beter bekend als Psychicpebbles, is hij populair vanwege zijn YouTube-kanaal waarop hij voornamelijk animaties van zijn creatie uploadt .

Bekijk dit bericht op Instagram

Zit #oneyng #thatsoney #psychicpebbles #thatsnotzachfuuu

Een bericht gedeeld door Chris O'neill & Zach Hadel (@oneyngandpsychicpebbles) op 2 juli 2013 om 01:48 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Zach begon op zeer jonge leeftijd met het kijken naar animatiefilms en tv-series en dacht dat hij ooit een animator zou worden - terwijl andere kinderen voetbal en videogames speelden, leerde Zach animatie.

Carrière van een YouTuber

Zach werkte van 2008 tot 2011 voor Newgrounds als de maker van hun flash-animaties, maar kreeg pas erkenning bij de lancering van zijn YouTube-kanaal.

Zijn solo online carrière werd officieel gelanceerd op 16 februari 2011 toen hij begon met het uploaden van video's op zijn Psychicpebbles YouTube-kanaal - de beschrijving luidt 'parttime bozo, fulltime schmuck'. Er zijn momenteel 1,2 miljoen abonnees, 156 miljoen views. Echter, hij. Alle video's van Zach zijn gericht op zijn animaties, en de meeste zijn erg grappig, aangezien Zach graag zijn fans vermaakt - twee van zijn meest populaire animatieseries zijn getiteld Hellbenders en SleepyCabin. De meest bekeken video is getiteld Pijl in de knie , en is tot nu toe meer dan 19 miljoen keer bekeken.

Hellbenders

Hellbenders flash-animatieserie is gemaakt door Zach en Chris O'Neill. De eerste aflevering werd uitgezonden op Zach's YouTube-kanaal op 17 augustus 2012, met de officiële première op 7 oktober.

Het verhaal volgt twee personages Chris en Zach die beste vrienden zijn - ze gaan op vreemde avonturen en doen vreemde dingen. De twee zouden ook meer zijn dan alleen vrienden, aangezien ze een seksscène hebben in de aflevering getiteld Applooza. Elke aflevering heeft tot nu toe tussen de drie en vier minuten geduurd, maar Zach heeft onlangs verklaard dat hij van plan is zijn komende afleveringen langer te maken. Volgens sommige bronnen hebben Zach en Chris een derde lid gevonden om met hen samen te werken aan de serie, die nu ongeveer 20 minuten per aflevering zou moeten zijn.

Mensen die commentaar geven op de Hellbender's fandom-pagina hebben verklaard dat de show is geannuleerd en dat het zeer onwaarschijnlijk is dat er nieuwe afleveringen zullen worden uitgebracht.

SleepyCabin

SleepyCabin is Zach's podcast, en daarop is hij vooral populair vanwege zijn wat als scenario's die volledig willekeurig zijn. Zach is te horen praten over Adolf Hitler, de Holocaust en joden, en daarom noemden mensen hem een ​​nazi - eigenlijk alleen voor de lol, en Zach maakt er soms ook grappen over, en zegt dat hij Hitler niet mag, maar dat hij was een goede vent.

Hoewel hij meestal grapjes maakt, kan Zach ook heel serieus zijn als dat nodig is - mensen vinden het leuk dat hij zeer goed geïnformeerd is als het gaat om politiek, geschiedenis, popcultuur en film.

Veel mensen hebben verklaard dat de stem die hij in de serie gebruikt nep is, omdat hij denkt dat het publiek zou trekken, maar dat is Zach's echte stem, en men gelooft dat hij is geboren met een afwijkend septum waardoor zijn stem klinkt zoals het doet.

Zach Hadel

Houd van het leven en relaties

Het gerucht gaat dat Zach homo is en met zijn vriend Chris aan het daten is, vanwege een aflevering die ze hebben gemaakt waarin hun personages seks hebben. twee maken alleen maar grapjes op die manier, en dat ze niet echt aan het daten zijn.

Een ander gerucht beweert dat Zach momenteel aan het daten is met een vrouwelijke YouTuber, die korte anime-video's maakt, en dat de twee al een tijdje aan het daten zijn; nogmaals, Zach heeft dit niet bevestigd. Het laatste gerucht met betrekking tot Zach's liefdesleven stelt dat hij een vrouw heeft, en dat de twee nu drie jaar getrouwd zijn maar samen geen kinderen hebben - Zach heeft dit niet besproken, en zijn vermeende vrouw kan dat niet zijn. gezien in een van zijn video's.

Gepost door paranormale kiezelstenen Aan woensdag 24 januari 2018

Hobby's en andere interesses

Er is niet veel bekend over de hobby's van Zach, aangezien hij het grootste deel van zijn tijd voor zijn pc-monitor doorbrengt terwijl hij animaties maakt en video's maakt. Zach is een grote fan van films en kijkt van alles, maar heeft een speciale liefde voor geanimeerde tv-series zoals Rick and Morty en Family Guy – hij kijkt ook naar animatiefilms gemaakt door Studio Ghibli.

Zach zou aan het sporten zijn en een paar dagen per week naar de sportschool gaan, maar dit is niet zeker omdat Zach het niet heeft bevestigd.

Uiterlijk en vermogen

Zach is momenteel 29 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn onbekend - hij laat zijn gezicht niet zien in zijn video's en zijn foto is alleen te vinden op IMDb.

Nettowaarde ~ $ 1 miljoen. Hij verdient ook geld aan de Patreon-platform , aangezien hij erin is geslaagd 230 klanten te verzamelen die hem elke maand verschillende bedragen tot $ 100 of meer betalen, om vroegtijdig toegang te krijgen tot zijn podcasts en video's, en vele andere dingen. Een deel van de beschrijving op zijn Patreon-profiel luidt: 'Met je zuurverdiende geld kan ik eindelijk een perfecte, hyperrealistische replica van mijn hoofd op een echte pop van Britney-configuratie 1 zetten. Wat nog belangrijker is, wat je ook doneert, het gaat naar het betalen van rekeningen die normaal gesproken betaald moeten worden door mijn tijd en energie ergens anders in te steken, zoals commissiewerk (illustratie, animatie, enz.).'

gelukkige verjaardag aan lokale dreiging @adampaloian pic.twitter.com/gqoPvkXqx9

— zach (@psychicpebble) 8 september 2018

Aanwezigheid op sociale media

  • gelanceerd Twitter in maart 2010; heeft 225.000 volgers; ~600 keer getweet
  • Instagram wordt gevolgd door ~22.000 mensen; hij heeft maar één foto geüpload
  • Facebook wordt 'geliked' door ~70.000 mensen

Aanbevolen