Ankers

Zubin Mehenti (ESPN) Wiki Bio, leeftijd, nationaliteit, etniciteit, echtgenote, salaris

Wie is Zubin Mehenti?

Zubin Mehenti werd geboren in New Jersey, VS op 5 augustus 1978 onder het sterrenbeeld Leeuw, met de Amerikaanse nationaliteit, maar is van Indiaas-Amerikaanse afkomst, aangezien zijn beide ouders uit India komen. Zubin kwam in de schijnwerpers nadat hij voor ESPN begon te werken als hun sportverslaggever.

Hé, het is Zubin Mehenti die aan het verankeren is @Sportcentrum nu op #ESPNieuws !! @ESPN pic.twitter.com/YZEyM1kX29

- AAJA Sport (@AAJAsport) 24 augustus 2017

Het vroege leven en onderwijs

Zubin praat zelden over zijn vroege leven en ouders, maar tijdens een interview met zijn ESPN-vrienden verklaarde hij dat zijn ouders vanuit India naar de VS waren verhuisd om betere kansen te zoeken en hij bedankte hen daarvoor omdat het land erg aardig voor hen was en bood hen meer dan India ooit zou kunnen.

Nadat hij was afgestudeerd aan een van de plaatselijke middelbare scholen, schreef Zubin zich in aan de Rutgers University in New Jersey en studeerde af met een bachelordiploma in journalistiek en politieke wetenschappen.

Carrière

Kort na zijn afstuderen begon hij zijn carrière in de journalistiek, waar hij werkte als producer voor het WPIX TV-station dat in New York is gevestigd. weekend sportverslaggever.

Zijn volgende baan was voor het WOI TV-station in West Moines in Iowa - hij werkte ook als hun weekendsportverslaggever en maakte van 2001 tot 2005 deel uit van het team toen hij overstapte naar Fox's KDVR TV-station in Denver en zes maanden bij hen bleef. jaar.

Hoewel hij al blij was met zijn carrière, kwamen Zubins dromen uit toen hij begon te werken voor de ESPN-netwerk in 2011 en heeft om 19.00 uur hun vlaggenschipprogramma SportsCenter georganiseerd. sindsdien.

Zubin Mehenti

ESPN

Entertainment and Sports Programming Network (ESPN) is een Amerikaans betaal-tv-sportkanaal dat eigendom is van een gedeeld bedrijf van The Walt Disney Company en Hearst Communications, ESPN Incorporated genaamd. Het bedrijf werd voor het eerst gelanceerd in 1979 door Bill Rasmussen, zijn zoon Scott Rasmussen en vriend Ed Egan.

De kantoren van het netwerk bevinden zich in Bristol in Connecticut, terwijl ze ook uitzenden vanuit hun kantoren in de VS, waaronder Miami, New York City, Seattle en Los Angeles. John Skipper was de voorzitter van ESPN van 2012 tot hij op 18 december 2017 aftrad en op 5 maart 2018 werd vervangen door James Pitaro. Er zijn veel controverses rond het netwerk, maar de mensen beschouwen het als normaal zoals ESPN is een van de meest succesvolle sportnetwerken in de VS - het gaat onder de slogan 'De wereldwijde leider in sport'.

Volgens de resultaten van begin 2016 werd ESPN in ongeveer 91 miljoen huizen in de VS bekeken – er werd gemeld dat het medio 2017 ongeveer anderhalf miljoen kijkers had verloren, maar de kanalen worden bekeken in meer dan 200 landen, zoals Australië, Brazilië, het VK en Duitsland.

ESPN's SportsCenter vlaggenschipprogramma

Zubin host de Sportcentrum (SC) sinds hij in 2011 bij het netwerk kwam. SC is een dagelijks sportnieuws-tv-programma dat vroeger slechts één keer per dag werd uitgezonden, maar nu tot twaalf keer per dag wordt uitgezonden - het brengt updates en de beste momenten van alle grote sportevenementen evenals opmerkingen, analyses en nieuws over de belangrijkste gebeurtenissen in de sportwereld.

De show werd voor het eerst uitgezonden op 7 september 1979 en sindsdien zijn er meer dan 50.000 nieuwe afleveringen uitgezonden die elk ander programma op de Amerikaanse tv overtreffen - het wordt uitgezonden vanuit de ESPN-studio's in Bristol in Connecticut en vanuit Los Angeles in Californië.

Persoonlijk leven en relaties

Zubin is een van die mensen die hun zakelijke leven liever scheiden van hun persoonlijke leven - hij is erg geheimzinnig en praat nooit over zijn vroegere of huidige zaken. Als zijn ouders traditioneel zijn, zouden zij degenen moeten zijn die een vrouw voor hem moeten vinden, maar het is niet bekend of ze de Indiase tradities zijn blijven volgen nadat ze naar de VS zijn verhuisd. Zubin lijkt op dit moment vrijgezel te zijn; hij is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen.

Zijn andere interesses naast journalistiek

Op de een of andere manier is sport het belangrijkste in het leven van Zubin - het lijkt op de zon en het leven van Zubin draait eromheen. Als hij niet op kantoor is, gaat Zubin graag hardlopen, en terwijl andere mensen liever naar muziek luisteren, luistert Zubin naar sporttalkshows op de radio – hij houdt van lezen, meestal een van de sporttijdschriften of -kranten.

. @CoachDerekMason en veranker Zubin Mehenti op #Sportcentrum set. #spec pic.twitter.com/TdPCzWvgTM

— Vanderbilt Voetbal (@VandyFootball) 18 juli 2016

Een van de mentoren die hij het meest waardeert

Nadat hij de universiteit had verlaten, diende Zubin als Melinda Murphy's producer bij zijn eerste baan bij WPIX TV-station in New York - hij verklaarde dat de vrouw zijn leven veranderde, omdat ze elke vraag beantwoordde die hij moest stellen over het zijn van een verslaggever en een anker. Ze heeft hem in de loop der jaren in de goede richting gewezen, en ook al hebben ze elkaar al een hele tijd niet meer gezien of gehoord, hij is haar nog steeds erg dankbaar – Melinda werkte als CBS News-correspondent, maar heeft nu verliet de omroepindustrie en woont in Thailand.

Zijn favoriete moment in de sport

Terwijl Zubin het tweede studiejaar aan de Rutgers University volgde, was het voetbalteam van de universiteit een van de slechtste, omdat het het seizoen afsloot met een 0-11-score en ze hun volgende seizoen afsloten met een 5-6-score. Nadat dat seizoen was geëindigd, werd de hoofdcoach van het team, Terry Shea, geprezen voor het resultaat en werd hij uitgeroepen tot de Big East Coach of the Year, wat enigszins grappig was omdat hij slechts vijf van de 11 wedstrijden won - Zubin verklaarde hoe Terry de Big East Coach van het jaar liet net zien hoe laag de verwachtingen tijdens dat seizoen waren.

Hoewel Zubin dacht dat het onwaarschijnlijk was dat hij het team in de Super Bowl zou zien, zorgde Greg Schiano, de volgende hoofdcoach van het universiteitsteam, ervoor dat het gebeurde, toen hij ze naar vijf bowl-wedstrijden op rij leidde en ze naar de NFL bracht. Zubin beschreef zijn genegenheid richting hoofdcoach Greg Schiano - 'Ik maak geen grapje, als Derek Jeter, Landon Donovan, Kobe Bryant, Peyton Manning en Greg Schiano allemaal dezelfde dag op de campus waren, zou ik liever een minuut met Schiano doorbrengen dan een uur met een van de anderen.'

Zubins favoriete quote

Tijdens zijn interview met ESPN Front Row verklaarde Zubin dat zijn favoriete quote van Jack Dixon is, die luidt: 'Als je je focust op resultaten, zul je nooit veranderen. Als je focust op verandering, krijg je resultaat.’

Uiterlijk, vermogen en aanwezigheid op sociale media

Zubin is momenteel 40 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en bruine ogen, maar zijn lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Zubin geschat op meer dan $ 2 miljoen, terwijl hij naar verluidt een jaarsalaris van minimaal $ 80.000 heeft.

Zubin heeft iets anders dan de meeste andere mensen in de omroepindustrie: hij gebruikt geen sociale-mediaplatforms en heeft geen account op een van de populaire sociale-mediaplatforms, waaronder Instagram en Twitter. Het maakt het moeilijker voor zijn fans om hem te bereiken en meer over hem, zijn dagelijkse routine en werk te weten te komen, maar het lijkt erop dat Zubin deze zaken liever voor zichzelf houdt.

Aanbevolen